DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Down Sendromlu bireyler göz taramasından geçtiler

Down Sendromlu bireyler göz taramasından geçtiler
04.02.2018
918
A+
A-

Down Sendromlu bireyler göz taramasından geçtiler

+ 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği öğrencileri Çağın Göz Hastanesi’nde Op. Dr. Kürşat Çağın ve ekibi tarafından ücretsiz göz muayenesinden geçtiler. Muayene sonucunda gözlük kullanması gereken öğrencilere gözlük yazıldı.

Gözlük kullanması gereken öğrencilere gözlük yazıldı

Kurulduğu günden beri öğrencilerin sağlık kontrollerini düzenli olarak yaptıran  + 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği başkanı Belgin Abanoz ve yönetimi son olarak öğrencilerin göz muayenelerini yaptırdı. İzmit’te bulunan  Çağın Göz Hastanesi’nde ücretsiz göz muayenesi olan öğrencilerden gözlerinde problem olanlara gözlük yazıldı.

Abanoz,  “Kürşat Bey’e bize vermiş olduğu bu güzel destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz”

Dernek olarak çocukların sağlıkları ile de yakından ilgilendiklerini belirten + 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği başkanı Belgin Abanoz, “+ 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği’ni kurduğumuz günden beri çocuklarımızın sağlık taramalarına özen gösteriyoruz. İlk olarak çocuklarımız Akademi Hastanesi’nde kalp muayenesinden geçtiler. Ardından diş taramalarını oldular ve tedavi olması gereken öğrencilerimiz olduğu için  Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile bir protokol imzaladık. İmzalamış olduğumuz protokol ile sadece Down Sendromlular değil Gölcük’te bulunan tüm özel bireylerimiz ücretsiz diş tedavilerini olabilecekler. Son olarak ta Çağın Göz Hastanesi’nde Op. Dr. Kürşat Çağın ve ekibi tarafından çocuklarımız ücretsiz göz muayenesinden geçtiler. Bazı öğrencilerimizin gözlük kullanması gerekiyormuş. Bu öğrencilerimize gözlükleri yazıldı. Bize vermiş olduğu bu güzel destekten dolayı Kürşat Bey’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çünkü çocuklarımız ile çok yakından ilgilendiler. Kürşat Bey Gölcük Down Sendromlulara bu şekilde destek vermekten çok mutlu olduğunu ifade etti ve destek vermeye devam edeceğini belirtti. Zaten çalışmalarımızı yakından takip edip takdir ettiğini belirtti. Bu bizi çok mutlu etti. Kendisine bize vermiş olduğu bu güzel destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.