DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DUVARLAR YİNE YAZILARLA DOLDU

DUVARLAR YİNE YAZILARLA DOLDU

Altgeçitler konusunda yetkililer çaresiz kalıyor

Gölcük Belediyesi’nin altgeçitlerde yapmış olduğu çalışma ile bütün yazılı duvarlar boyanarak temiz bir görünüm elde edilmişti. Alt geçitlerin duvarları yine yazı tahtasına dönmüş durumda.

Büyük tepki var

İlçemizde altgeçitlerin duvarları kendilerini bilmezler tarafından yazı tahtası haline getiriliyor. Yetkililer duvarları boyarken, kendini bilmezler duvarları anlamsız yazılarla kirletiyor. Geçtiğimiz ay ilçemizdeki alt geçitlerin duvarları birçoğu yetkililer tarafından boyanarak, kötü görüntüden arındırılmıştı. Ne yazık ki bu durum kısa sürdü ve kendini bilmezler alt geçitlerin duvarlarını yine kirletti. Bu görüntüyü gören vatandaşlar tepki gösterirken, yetkililere altgeçitlere kamera konulması konusunda istekte bulundu.

Alt geçitlere güvenlik kamerası isteniyor

Duvarların boyanmasının üzerinden kısa süre geçmesine rağmen duvarların yeniden kirletilmesi vatandaşların tepkisini çekti. Vatandaşlar, “Yetkililer ne güzel alt geçitlerimizdeki o kötü görüntüyü ortadan kaldırıp bütün alt geçitlerimizi temizleyerek boyamıştı. Kısa süre olmasına rağmen alt geçitlere yeniden yazılar yazılmaya başladı. Dönem sonuna kadar bütün duvarlar yeniden yazılar ile dolacaktır. Bu yazılar arasında isim, şiir gibi yazılar olduğu kadar küfür ve ağır hakaret içeren yazılarda olabiliyor. Biz çocuklarımızın bu tarz yazıları görmesini istemiyoruz. Gerekirse alt geçitlere güvenlik kamerası yerleştirerek bu tür yazıları yazan kişileri tespit ederek gerekli ceza-i işlemlerinin gerçekleştirilmesini istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.