DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ESNAF ÇÖZÜM BEKLİYOR

ESNAF ÇÖZÜM BEKLİYOR

66. Sokakta her yağmur sonrası aynı manzara

İlçemizin en büyük ve en kalabalık mahallelerinden olan Merkez Mahallesi 66. Sokak’ta her yağmur sonrası oluşan su birikintileri esnafı zor durumda bırakıyor. 66. Sokak esnafları oluşan su birikintileri için çözüm bekliyor.

Prestij yollarda su mazgalları yok

Gölcük Belediyesi tarafından ilçemizde bir çok cadde ve sokaklarda uygulanmaya başlanılan prestij yollar yapılırken alt yapısının yapılmaması ve mazgalların koyulmaması nedeniyle yağmur sonrası yollarda su birikintileri meydana geliyor. Biriken yağmur suları araçlar hızlı geçince de dükkanları içine kadar girebiliyor. Bu nedenle esnaflar ve vatandaşlar çok mağdur olduklarını ve 66. Sokak başta olmak üzere bütün prestij yollara bir düzenleme getirilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Esnaflar “Geçici değil kalıcı çözüm bekliyoruz”

Merkez Mahallesi 66. Sokakta bulunan esnaflar her yağmur sonrasında aynı sıkıntıları yaşadıklarını belirterek, “ 66. Sokakta her yağmur sonrasında bu sıkıntıyı yaşıyoruz.  Belediye ekipleri bu yolu yapmadan önce alt yapısını yapması gerekiyordu. Bütün yol boyunca tek bir tane su gideri yok. Haliyle yağmur yağdığı zaman bütün yağmur suları yolda birikiyor. Araç sahipleri yoldan geçtiği zaman bide hızlı gidiyorlarsa bütün su birikintisi camlarımıza vuruyor hatta dükkanlarımızın içine kadar giriyor. Biz her yağmur sonrasında dükkanlarımızın önünde oluşan su birikintilerin üzerine bir şeyler koyuyoruz ki sürücüler hızlı geçip te suları sıçratmasınlar diye. Fakat bu kalıcı bir çözüm değil. Geçen yaz sokak üzerinde bir çalışma yapıldı. Tamam artık sıkıntımız ortadan kalktı dedik ama eskisine göre daha kötü oldu. Bizler geçici değil kalıcı çözüm bekliyoruz. Bu nedenle yetkililerin sesimizi biran önce duymalarını istiyoruz” dediler.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.