DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Evde Eğitim Gören Öğrencilere Ziyaret

Evde Eğitim Gören Öğrencilere Ziyaret

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu sağlık problemleri nedeniyle evde eğitim gören Ümit Akçair ve Umut Kalyoncu’yu evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Yeni eğitim yuvalarıyla birlikte Gölcük eğitim konusunda önemli atılımlar gerçekleştirdi. İlçemizde evlerinde eğitim alan öğrenciler de bulunmakta. Gölcük’te evlerinde eğitim gören öğrencilere ziyaret gerçekleştirildi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu evde eğitim gören Ümit Akçair ve Umut Kalyoncu’yu ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve eğitimlerinin nasıl gittiği konusunda sorular soran Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş, öğrencilerle sohbet etti. Ziyaret sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “Çocuklarımızın geleceğini hep birlikte düşünmek zorundayız. Bu açıdan çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları bizim için önemli. Devletimiz, “Evde Eğitim” projesi ile güzel çalışma başlatarak her ne koşulda olursa olsun çocuklarımıza güzel bir hizmet sunmaktadır. Ailelerimizin başvurusu sonucu öğrencilerin ihtiyacı süresince öğretmenlerimiz eğitim veriyor. Böylelikle, bu güzel yavrularımız eğitimlerinden ayrı kalmıyor” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığının uygulamaya koyduğu evde eğitim sisteminin çocukların gelişmesine ve sosyal hayatın içerisinde olmasına büyük katkı sağladığını aktaran Başkan Ellibeş, fiziki yönden okullarına gidemeyen çocukların güzel bir eğitim aldığını açıkladı. Başkan Ellibeş, her iki ziyarette de eğitimin hiçbir şeye engel olmadığına bir kez daha şahit olduklarını dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.