DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Evsel atıklar çöp kenarlarına atılmaya devam ediyor

Evsel atıklar çöp kenarlarına atılmaya devam ediyor

İpekyolu Mahallesi’nde çöp kenarına atılan mobilya eşyaları dikkat çekiyor. Vatandaşlar böyle manzaralar görmekten şikâyetçi.

Vatandaşlar, “Yetkililer bu duyarsız vatandaşları bulmalı’’

İpekyolu Mahallesi’nde çöp kenarlarına atılan mobilya türü eşyalar dikkat çekiyor. Vatandaşlar ve yol kenarlarından geçerken bu görüntülere maruz kalan vatandaşlar bu durumdan şikâyetçi olduklarını bildirdiler. Vatandaşların haber vermeden attıkları evsel atıklar kötü görüntülere sebep olmaya devam ediyor. Kötü görüntüye neden olan evsel atıklar vatandaşları da oldukça rahatsız ediyor. Vatandaşlar, “Kaldırımların üstlerine ya da çöp kenarlarına evsel eşyalarını bırakmayı resmen adet edindiler. Bu son yıllarda bazı duyarsız vatandaşlar yüzünden İpekyolu Mahallesi çok değişti. Yetkililer bu duyarsız vatandaşları bulmalı ve gerekli cezalarını kesmelerini istiyoruz. Belki bu sayede bu evsel atıkları atmaktan vazgeçerler.” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.