DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gazi Otopark’ı ücretli olacak

Gazi Otopark’ı ücretli olacak
04.02.2018
2.927
A+
A-

Gazi Otopark’ı ücretli olacak

Gölcük’ün araç sürücüleri tarafından benimsenen ve ilçemizdeki park yerlerine önemli katkıda bulunan Gazi Otoparkı, bugüne kadar ücretsiz otopark olarak kullanılıyordu. Fakat edinilen bilgilere göre, Gazi Otopark’ında başlatılan yeni çalışmaların ardından bu alan ücretli olacak.

Yeni düzenlemeler başlatıldı

Gölcük’te Gazi Ortaokulu’nun yıkılması üzerine, boş kalan arsa araç sürücüleri tarafından otopark olarak kullanılıyordu. Belediye ekipleri birkaç düzenleme ile alanı ücretli otopark haline çevirdi. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, Gazi Ortaokulu’nun yıkılması ile boşalan alan, Gölcük belediyesi tarafından yeni okul yapmak kaydıyla, tapusu alınmıştı. Uzun süredir, araç sürücülerinin otopark olarak kullandığı alan belediye tarafından ücretli otoparka dönüştürüldü. Cumhuriyet Caddesi ile 67. Sokak’ın kesiştiği noktada bulunan ve ile araç sahiplerinin otopark olarak kullandığı alan, belediye ekiplerince düzleştirdi ve giriş çıkış alanları da eklendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.