DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GENEL BAŞKANIMIZ HEMŞEHRİLERİNE SESLENECEK

GENEL BAŞKANIMIZ HEMŞEHRİLERİNE SESLENECEK

İyi Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir, açıklama yaptı

İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı Av. Büşra Karademir geçtiğimiz gün açıklamalarda bulundu. Başkan Karademir, yaptığı açıklamada 3 Şubat’ta Kocaeli’ye gelecek olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında konuştu.

Karademir, “İyi Parti, Kocaeli’de de büyük bir yankı bulmuştur”

Başkan Karademir yaptığı açıklamasında şöyle konuştu: “Siyaset sahnesine çıktığı günden bu yana; temiz bir dilin, zarif bir üslubun ve birleştirici bir anlayışın hâkim olmasını kendisine amaç edinmiş olan partimiz, Kocaeli’de de büyük bir yankı bulmuş, büyük bir özveri ile tamamlanan kuruluş çalışmalarının ardından nihayet il ve ilçe teşkilatları açılışlarını yapacakları güne kavuşmuşlardır. İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı açılış tarihi 3 Şubat, İyi Parti Gölcük İlçe Başkanlığı açılış tarihi ise 17 Şubat olarak belirlenmiştir.

“Genel Başkanımız 3 Şubat Cumartesi günü Kocaeli’ne geliyor”

Genel Başkanımız Meral Akşener, Perşembe Pazarı Mevkii, Birleşim İş Merkezi önünde İyi Parti Kocaeli İl binamızın açılışını yapmak üzere Başkanlık Divanımız, Genel İdare Kurulumuz ve Kurucu üyelerimizle birlikte 3 Şubat Cumartesi günü Kocaeli’ne geliyor, tüm Gölcük halkı ve kıymetli basın mensupları davetlimizdir. Vatandaşlarımızın açılışımıza ulaşımının sağlayabilmek adına 3 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’da Anıtpark’tan otobüs kaldırılacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.