DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GFSD’nin konuğu Murat Bakmaz olacak

GFSD’nin konuğu Murat Bakmaz olacak

İlçemizin başarılı Derneklerinden birisi olan ve çalışmalarıyla takdir kazanan Gölcük Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği (GFSD)’nin bu haftaki konuğu Türk fotoğrafının başarılı isimlerinden biri olan Murat Bakmaz’ı konuk edecek.

İlçemize getirdiği ülkemizin önemli Fotoğraf Sanatçıları ve başarılarıyla dikkat çeken GFSD yeni sezonun ilk konuğunu bu akşam ilçemize geliyor. 8 Şubat Perşembe günü saat 19.00’da dernek binalarında Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Murat Bakmaz’ı konuk edecek olan GFSD Başkanı İsmail İkiz ve dernek yönetimi, gerçekleştirilecek programa dernek üyelerini davet etti.

Murat Bakmaz kimdir?

Tunceli’den Adana’ya göçen bir ailenin çocuğu olarak 1982 yılında doğdu. 2011 yılında İstanbul’a öğretmen olarak atandı. Hobi olarak başlayan fotoğraf serüveni, büyük ve derin bir tutkuya dönüştü. Fotoğrafa ilk başladığı yıllarda manzara fotoğrafları çekti. İlerleyen zamanlarda makro denemeleri oldu. Sonraki yıllarsa ise “Adana’ya döndüğümde cebimde ne götüreceğim?” sorusunun cevabını aramaya başladı. Bu arayış cevabını İstanbul sokakları olarak buldu ve o günden bu güne İstanbul sokaklarını arşınlamakta ve fotoğrafın sokağa tutulan ayna olması gerektiği fikrinde.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.