DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor zor maçları kazanıyor

Gölcükspor zor maçları kazanıyor

Gölcükspor zor maçları kazanıyor

Ligde Pazar günü kendi evinde Erokspor takımını ağırlayacak olan Gölcükspor takımı bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Tek hedef 3 puan

Gölcükspor bu hafta sonu kendi evinde Erokspor takımını ağırlayacak. Kırmızı Siyahlılar bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde son maçlarda aldığı skorlarla taraftarının yüzünün güldüren Gölcükspor Pazar günkü Erokspor maçını da kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Gölcükspor bu maçı kazandığı takdirde puanını 36’ya çıkartarak, play off hedefine bir adım daha yaklaşacak. Kırmızı Siyahlı futbolcuların idmanlardaki hırsı dikkat çekiyor. Gölcükspor ligde oynadığı zor maçları kazanırken, kısmen kolay olarak görülen maçlarda puan kaybetti. Teknik Ekip bu konuda futbolculara sık sık uyarlılarda bulunurken, taraftarlar bu maçtan 3 puan alacağımıza emin olduklarını belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.