DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖZ KAMAŞTIRACAK

GÖZ KAMAŞTIRACAK

Değirmendere Çınarlık Meydanı yaz için hazırlanıyor

GÖZ KAMAŞTIRACAK

İlçemizin şirin beldesi olan Değirmendere’nin en gözde mekanı olan ve en çok ziyaret edilen mekanı olan Tarihi Çınarlık Meydanı yaz için hazırlanıyor. Yazın Çınarlık Meydanı adeta göz kamaştıracak.

Değirmendere Çınarlık Meydanı yaz için hazırlanmaya başlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Çınarlık Meydanı’na Taflan, alev ağacı, nandini, ateş dikeni ve defne bitkisi dikiliyor. Yapılan çalışmalar ile birlikte eskiden kullanılan fıskıye sistemi kaldırılıyor ve yerine daha az su tasarrufu sağlayan damlama sistemi getiriliyor.

Taflan, alev ağacı ve nandini bitkileri ile Ay Yıldız figürü yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Çınarlık Meydanı’nda yapılan çalışmalar 2 haftadır devam ediyor ve ekipler yaklaşık bir ay daha çalışmaların devam edeceklerini bildirdiler. Ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri Tarihi Çınarlık Meydanı’na taflan, alev ağacı ve nandini bitkileri ile Ay Yıldız figürü yapılacağını bildirdiler. Çınarlık Meydanı’nda bulunan alanların kenar kısımlarının  bitkiler ile çevrildikten sonra orta kısımları  çimenlendirilecek. Yapılan çalışmaların sonu da Çınarlık Meydanı yeşilin her tonu ile rengarenk olacak ve adeta çiçek açacak. Değirmendereli vatandaşlar yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını ve yazın Çınarlık Meydanı çok güzel olacağını dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.