DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gündoğdu kanatlarla ilgili arayış içerisinde

Gündoğdu kanatlarla ilgili arayış içerisinde

Kocaelispor, Karaköprü maçının hazırlıklarına geçtiğimiz sabah idmanıyla devam etti.

Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda teknik sorumlu Galip Gündoğdu, çift kalede özellikle kanatlarda kimlere forma vereceğiyle ilgili arayıştaydı. İlk yarı Hamza ile Burak Özbakır, ikinci yarı Mehmet ile Burak Süleyman’ı oynatan Gündoğdu tercihte zorlanıyor.

Tercihte Zorlanacak 

Cumartesi günü Şanlıurfa deplasmanında Karaköprü ile karşılaşacak olan Kocaelispor hazırlıklarını geçtiğimiz sabahki idmanıyla sürdürdü. 17 Ağustos Stadı’ndaki çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Sakat veya cezalıların dönüşüyle eli güçlenen, alternatifleri artan teknik patron Galip Gündoğdu’nun kanatlarda kimleri oynatacağı merak ediliyor. Gündoğdu bugünkü çift kalede ilk yarı Hamza ile Burak Özbakır, ikinci yarı Mehmet ile Burak Özbakır’ı denedi. Dört ismin performansı da iyiydi. Gündoğdu seçimde zorlanacak gözüküyor.

“Önemli bir maçtı”

Teknik patron Gündoğdu çalışma bitimi basına açıklamalar yaptı. Öncelikle hafta sonunda oynadıkları Tekirdağspor maçını kısaca değerlendiren Gündoğdu, “Genç ve dinamik bir rakipti. Deplasmanda oynadıkları 9 maçın 7’sinde gol atmışlar, 3’ünde galip gelmişler. Bize kontratakta gol atmak istediklerini bildiğimiz için oyuna kontrollü başladık. İlk yarıda birkaç pozisyonumuz vardı. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleriyle oyun kontrolünü elimize almak istedik. Bunda da başarılı olduk ve sonuca gitmeyi başardık. Önemli bir maçtı, özellikle 2’li averaj açısından da önemliydi” dedi.

Herkese ihtiyaç var

Ligin uzun maraton olduğunu, her futbolcuya ihtiyaç duyacaklarını belirten, “Adaletli olmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızın her birine ihtiyacımız var. Lig çok uzun bir maraton. Elimizde kısıtlı kadromuz var. Gençlere de o özgüveni verip iyi çalışmalarını sağlıyoruz, iyi hazırlıyoruz. İhtiyacımız olduğu zaman da onlara şans vereceğimizi bildikleri için de adaletli bir şekilde oyuncularımızı sahaya teşvik ederek sunmaya çalışıyoruz. Onlar da ellerinden gelen mücadeleyi gösteriyorlar” dedi.

Taraftara teşekkür

Tekirdağ maçındaki atmosfer hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, “Doğrusu cumartesi iş günü bu kadar çok taraftarımızın geleceğini sanmıyordum. Tablo çok etkileyiciydi. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Hem bize, hem de oyunculara sahip çıktılar, tribünleri doldurdular. 90 dakika boyunca susmadılar. Kazanılan galibiyetin yüzde yüzü de onlara ait. Futbolcular sahada mücadele ederken, onlar da tribünden katkı sağladılar ve sonuç geldi” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.