DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Halk Eğitim Merkezi’nde verilen kurslar yoğun bir ilgi görüyor

Halk Eğitim Merkezi’nde verilen kurslar yoğun bir ilgi görüyor

Gölcük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvaz, kurs merkezleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Arvaz, ‘’Aşağı yukarı birden fazla kurs merkezleri olan yerlere kurs veriyoruz’’

Gölcük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvaz, ‘’Kurs merkezleri ilçemizde çoktur. Aşağı yukarı birden fazla kurs merkezleri olan yerlere kurs veriyoruz. Şu an da Değirmendere Mahalle Konağı’nda 2 tane, Değirmendere Sanat Evi’nde 5 tane, Halıdere Kurs Merkezi’nde 4 tane, Hisareyn Kurs Merkezi’nde 7 tane, İhsaniye Merkez Kurs Merkez’nde 6 tane, İhsaniye Sosyal Merkez’de 7 tane, Şirinköy Mahalle Konağı’nda 5 tane, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde 8 tane, Ulaşlı Belediye Binası’nda 5 tane, Yazlık Mahalle Konağı’nda 5 tane, Barbaros ve Çiftlik İlkokulu’nda 4 tane kursumuz verilmektedir.

‘’Merkez Binamızda 12 tane kursumuz var’’

Müdür Arvaz konuşmalarının devamında, Gölcük Sanat Galerisi’nde 6 tane, Şirinköy Gençlik Merkezi’nde Spor kursları olarak 3 tane, Donanma Komutanlığı’ndaki Sosyal Merkez Binası’nda 4 tane, Hisareyn’de 6 tane ve Kavaklı’da 23 tane Stadlara, Öğretmen Evi’nde 2 tane, Yaşam Sevinci Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkez’inde de 3 tane kursumuz da orada var. Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde 7’den fazla kursumuz var. KO-MEK İpekyolu’nda 17 tane kurs, Değirmendere’de 25 tane kurs, Gölcük’te 84 tane kurs ve Kaynak Atölyesi’nde 4 tane kursumuz verilmektedir. Merkez Binamızda 12 tane kursumuz var.

Genel kurs toplamı 798’dir

Şu ana kadar açılan genel kurs toplamı 798’dir. Bunun da 13.822 kursiyer katılmıştır. Açık lisede 2.492, Açık ortaokulda 1.331 kayıtlı öğrencimiz var. Toplam 3.823 kayıtlı öğrencimiz vardır. Kurslara 9.688’i bayan 4.134 erkek kursiyer kurslarımızdan faydalanmıştır. Halk Eğitim Merkezleri bütün Kamu binalarında STK’ların binalarında ve diğer uygun ortamlarda kurslar açılabilir. Lise mezunlarına Üniversiteye Hazırlık kursu da veriliyor, hala da devam etmektedir. En az 12 kursiyeri müracaat ettiği takdirde, istedikleri kursa uygun öğretmen ve uygun yer bulunduğu zaman o kursu açıyoruz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.