DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hastalıkta ve sağlıkta 14 Şubat

Hastalıkta ve sağlıkta 14 Şubat

14 Şubat Sevgililer Gününde yaklaşık 35 yıldır evli olan Aysel ve Erol Alçin çifti İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde Dâhiliye Servisinde “hastalıkta ve sağlıkta birlikteyiz” diyerek tedavi oluyorlar.

Biz Bu Süreçte Hem Hasta Olduk Hem de Refakatçı         

3 Şubattan beri Dâhiliye Servisinde yatarak tedavi olan Aysel Alçin “Dâhiliye Hekimimiz Pınar Hanım muayenesinde benim yatarak tedavi almam gerektiğini söyledi ve yatışım yapıldı. Bir kaç gün sonra eşim Erol’da rahatsızlanınca hastanede aynı odada tedavi olmaya başladık. Bugün de burada beraberiz. Bize de 14 Şubat böyle işte’’ diyerek tebessümle hem hasta hem de refakatçi olduklarını dile getirdi.

Hastalarımızın Memnun Olması Bizleri de Motive Ediyor

Konu hakkında konuşan Hastane Yöneticisi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç “Hastalarımızın memnun olması bizleri de motive ediyor. 14 Şubat Sevgililer Gününü de burada geçiriyorlar. Allah birlikteliklerini devam ettirsin’’ diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.