DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

HELAL OLSUN SİZE

HELAL OLSUN SİZE

TEMAD Afrin şehitleri için lokma döktürdü

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Afrin’de şehit olan askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna Anıtpark’ta dün saat 12.00’da 600 kişilik lokma döktürerek vatandaşlara dağıtıldı. Ardından İkindi Ezanına müteakiben Merkez Camii’nde Mevlid okuldu.

Şehitlerimiz için gerçekleştirilen programa Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, TEMAD ilçe yöneticileri, ilçemizin STK, dernek ve oda başkanları ile çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

Tülü, “Şehitlerimizi asla unutmayacağız’’

TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü düzenledikleri etkinlikte şu sözleri dile getirdi, “Ordumuzun başlattığı Afrin Harekatı’na bizde bir katkıda bulunmak, onların yanında olduğumuzu gösterebilmek için 8 Şubat’ta bir başlangıç olarak 150 adet Zeytin Fidanı dikerek birlikteliğimizi orada göstermiştik. Yine Gölcük Merkez’de bir faaliyet olarak da Afrin operasyonunda şehit düşen askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu için bugün Anıtpark’ta 600 kişilik lokma döktürerek şehitlerimizin ruhuna yolladık. Ayrıca bugün İkindi Namazına müteakiben şehitlerimizin ruhu için mevlid okutacağız. Biz millet olarak her zaman birlik, beraberlik içinde olmak zorundayız. Ülkemiz bir, ülkemiz tek ve gidecek başka bir yerimiz yok. Özellikle bugünlerde herkesim olarak beraber olduğumuzu orada görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın yanında olduğumuzu göstermemiz gerektiğine inanıyoruz. Bunun içinde bizler başta olmak üzere herkesin bu tür etkinliklere katılarak bizlerinde burada yanlarında olduğumuzu ve her zaman desteklemeye hazır olduğumuzu göstermemiz gerektiğine inanıyorum’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.