DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İhsaniyespor Play-Off biletini kaptı

İhsaniyespor Play-Off biletini kaptı

Süper Lig A Grubu’nda normal sezonu aynı puanda bitiren, ikili averajları da eşit olan İhsaniyespor ile Arapçeşmespor, Play-Off’a çıkacak son takımın belirleneceği baraj maçında karşı karşıya geldi.

M.Ali Kağıtçı Stadı’ndaki maçta 1-0 geriye düşen İhsaniyespor, Rüstem ve Enes’in golleriyle karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Arapçeşmespor öne geçti
Süper Lig A Grubu’nda ligi 31’er puanda 4’üncü ve 5’inci sırada tamamlayan İhsaniyespor ile Arapçeşmespor’un ikili averajları da eşit olduğu için Play-Off’a çıkacak takımı baraj maçı belirledi. M.Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan maçın ilk bölümlerinde Arapçeşmespor çok etkiliydi. 16’ncı dakikada ise golü buldu. Kaptan Turgay’ın kullandığı kornerde arka direkte topa Oğuzhan dokundu, Arapçeşmespor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda İhsaniyespor zorunlu değişiklik yaptı. Kaptan Emrah Öztürk sakatlandı, yerine Mustafa girdi.

Enes, orta sahadan gol attı
Ligde bu iki takım arasında oynanan iki maçta gollü geçmiş, ilk karşılaşmayı Arapçeşme 6-5, ikinci maçı da İhsaniye 3-2 kazanmıştı. Bu iki takım arasında oynanan üçüncü maçta 1-0 geriye düşen İhsaniyespor, 3 dakika sonra Rüstem’in çok güzel golü ile skoru eşitledi. Maçın ilk yarısının uzatma dakikaları oynanırken, İhsaniyespor orta saha çizgisinin hemen önünde serbest atış kullandı. Enes’in orta şut karışımı vuruşu ileri çıkan kaleci Samet’in üzerinden filelere gitti, bu golle İhsaniyespor Play-Off biletini kaptı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.