DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İlçemizdeki yaya geçitlerine bakım ve onarım bekleniyor

İlçemizdeki yaya geçitlerine bakım ve onarım bekleniyor

İlçemizde yayaların rahatlıkla karşıdan karşıya geçmeleri için yapılan yaya geçitlerindeki tahribat gözlerden kaçmıyor. Boyaları silindiği için belli bile olmayan yaya geçitlerine vatandaşlar bakım ve onarım yapılmasını istiyorlar.

Vatandaşlar ve araç sürücüleri yaya geçitlerine bakım bekliyor

İlçemizde yayaların güvenli bir şekilde yolun karşısına geçmeleri için yapılan yaya geçitlerinde oluşan tahribat vatandaşlara karşı sıkıntı çıkartmaya devam ediyor. Yer yer tahribat gören ve sürücülerin fark etmesi için koyu renk olması gereken yaya geçidinde boyaların ciddi derecede silinmiş olması vatandaşların ve araç sürücülerinin gözünden kaçmıyor. Durum böyle olunca da yaya geçidi yayalar için pek de güvenli gözükmüyor.

 Vatandaşlar, “Yetkililerin yaya geçitlerindeki tahribatlara bakım ve onarım yapılmalı’’

İlçemizde bulunan yaya geçidindeki tahribat ile ilgili vatandaşlar, “İlçemizdeki birçok yaya geçitleri bizim güvenli bir şekilde yolun karşısına geçmemiz için yapılıyor ama maalesef ki ilçemizde bulunan yaya geçidinin üstündeki tahribat nedeniyle bu pek de mümkün olmuyor. Hal böyle olunca sürücüler pek dikkat etmiyor. Bu nedenle yetkililerin yaya geçitlerindeki tahribatlara bakım ve onarım yapılmalı ve daha belirgin hale getirmelerini istiyoruz. Ama hala bu yaya geçitlerine bir bakım ve onarım yapılmadı” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.