DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İskele Yolu’nda yasak geçişler trafiği alt üst ediyor

İskele Yolu’nda yasak geçişler trafiği alt üst ediyor

İlçemizde yaşanan trafik problemini çözmek adına yapılan yeni yol düzenlemesi ile İskele Yolu’nda İzmit istikametine yol kapatıldı. Fakat bu yasağa uymayan sürücüler olası kazalara davetiye çıkartarak hem kendi hayatlarını hem de diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye atıyorlar.

Olası kazalara davetiye çıkartıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük kaymakamlığı ve Gölcük Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında yürütülen Gölcük Kent Dolaşım planı kapsamında D-130 Karayolu ve ilçe merkezinde bulunan cadde ve sokaklarda uygulanan yeni yol düzenlemesi ile yaşanan trafik problemini ortadan kaldırılması planlandı. Bu bağlamda yapılan yeni yol düzenlemesi ile birlikte İskele Yolu’ndan İzmit istikametine çıkışlar kapatıldı. Yeni düzenleme ile sürücüler Adliye  Binasının yanında bulunan kavşağa yönlendirildi. Fakat bazı duyarsız sürücüler İskele Yolu’nda uygulanan yasağa uymayarak yoldan yasak geçiş yapmaya devam ediyor. Bu durum hem yasak geçiş yapan sürücünün hem de diğer sürücülerin olası bir kazaya sebebiyet verebileceği için tehlikeye atıyor.

Vatandaşlar, “Yetkililerin herhangi bir kaza olmadan önce önlem almalarını istiyoruz”

İskele Yolu’ndan yasak geçiş yapan sürücüyü gören vatandaşlar sitemlerini dile getirdiler. Vatandaşlar, “ Yeni yol düzenlemesi ile İzmit istikametine kapatılan İskele Yolu’ndan ne yazık ki yasak geçişler devam ediyor. Bu şekilde yapılan yasak geçişler işe sürücüler hem kendi hayatlarını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attığı yaya geçidinden geçen vatandaşlarında hayatlarını tehlikeye atıyor. Bu nedenle yetkililerin herhangi bir kaza olmadan önce önlem almalarını istiyoruz” dediler.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.