DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kadir Çelikiz’den Diyanet İşleri Başkanı’na ziyaret

Kadir Çelikiz’den Diyanet İşleri Başkanı’na ziyaret

Gölkent Camii ve Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu inşaatında sona yaklaşıldı. Kur’an Kursu Dernek Başkanı Kadir Çelikiz, yapılan çalışmalar ve inşaatın son durumu hakkında sunum yapmak için Diyanet İşleri Başkanlığındaydı.

2015 yılı Ocak ayında temeli atılan Hafızlık Kur’an Kursunu Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü olarak ziyarete gelen Prof. Dr. Ali Erbaş’a Diyanet İşleri Başkanı olduktan sonra bir ziyaret gerçekleştiren Başiskele Din Görevlileri Derneği Başkanı ve Barbaros Cami İmam Hatibi, aynı zamanda Gölkent Cami ve Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu Dernek Başkanı Kadir Çelikiz binanın son durumu hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Haziran ayına kadar çalışmaların tamamlanacağını belirten Kadir Çelikiz, kursun Eylül ayında da hizmete girmesinin planlandığını belirtti.

Kocaeli’de yapılan bu örnek projeyle İslami ilimlerle ilgili eğitimlerin yanı sıra hizmet içi eğitim kursları düzenlenerek, gençlerin manevi ve fiziksel ihtiyaçlarının karşılanarak, ideal bir hafız olmalarının sağlanacağını söyleyen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kadir Çelikiz’e çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Görüşme sonrasında günün anlam ve önemine uygun olarak Kadir Çelikiz, Afrin harekâtının başladığı gün sabah namazı sonrasında Türkiye genelinde tüm camilerde okunan Fetih Suresi’nin yazılı olduğu tabloyu hediye etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.