DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KARADEMİR SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLDU

KARADEMİR SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLDU

İYİ Parti Gölcük ilk kongresini gerçekleştirdi

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı ilk kongrelerini parti binalarında yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığına atanan Büşra Karademir gerçekleştirilen kongrede 146 oy ile yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığını Güzin Aşkın Alpaslan Atalı yaptı

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlık binasında gerçekleşen kongre ye yoğun katılım sağlandı. Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okunması ile başladı. Ardından Divan kurulu seçildi. Kongrede Divan Başkanlığını Güzin Aşkın Alpaslan Atalı, Divan Başkan Yardımcılığını Banu Canayakın, Katipliği Mert Cem Gönenç, Osman Sefa Sinanlıoğlu ve Eser Derya yaptı.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ilçe kongreleri için gönderdiği mesaj okundu

Kongrede açılış konuşmasını İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı Yönetim üyesi Çetin Kocatürk gerçekleştirdi. Konuşmasında Kocatürk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ilçe kongreleri için gönderdiği mesaj okundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajında “Medeniyetin yolunu cesurlar döşer diyerek çıktığımız bu yolda, aynı cesareti gösteren kahraman dava arkadaşlarım; İYİ Parti ve Milletim adına her birinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bu topraklar için canını ortaya koymuş şehitlerimizin ruhları şad olsun. Vatan toprağı için mücadele eden Mehmetçiğimiz sağ olsun, var olsun. Bizleri bu çatı altında buluşturan Yüce Rabbime şükürler olsun. Bizler İYİ Parti’deyiz çünkü bizler demokrasinin ayaklar altına alınmasına seyirci kalamıyoruz. Çünkü bizler haksızlığa, hukuksuzluğa karşı susup oturamıyoruz. Çünkü gençlerimiz mutsuz ve umutsuzken bizler mutlu olamıyoruz. Çünkü bizler binlerce yıllık tarihimizin ve Atatürk’ün emanetini sahipsiz bırakamıyoruz. Çünkü bizler Türk Milleti’nin huzur içinde, refah içinde, çok daha İYİ bir Türkiye’de yaşayabileceğine inanıyoruz.

Türkiye İYİ olacak dedik ve bu yolda tüm gücümüzle, sizlerle birlikte, Milletimizle birlikte emin adımlarla yürüyoruz. Henüz kuruluşumuz üzerinden birkaç ay geçmiş olmasına karşın “Ne mutlu bizlere ki” İYİ Parti Türkiye siyasetinde en ön sıradan yer edinmiş ve milyonların umudu olmayı başarmış bir hareket haline gelmiştir. Kurulamaz dediler kurulduk, tutunamaz dediler tutunduk. Bugün de iktidar olamaz diyorlar andım olsun ki yarın da iktidar olduğumuzu göreceğiz.

Her gün nefret saçanlar, topluma nifak sokanlar, kavga etmeyi maharet bilenler, koltuğa yapışmayı başarı sayanlar İYİ Parti’yi anlayamayacaklar. İYİ Parti bir kardeşlik hareketidir. İYİ Parti bir kucaklaşma hareketidir. Nefretin, kavganın, bağrışmanın hüküm sürdüğü kara bulutları dağıtmak için buradayız. Senin dilin ne demedik, senin inancın ne diye sormadık. “Ne olursan ol gel” diyen Mevlana misali toplumun her kesimine kucak açtık. Sizlere düşen görev il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle bu kucaklaşmayı yurdun dört bir köşesinde sağlamak olacaktır. Sizlere düşen görev liyakat sahibi her insanımıza partimiz içinde bir yol açmak olacaktır.

Türkiye’nin İYİ olması için önce bizler İYİ olmalıyız. Kuruluşumuzda olduğu gibi bu sevgi mabedine katılmak ve milletine hizmet etmek için, kapımıza gelen milyonlarca vatandaşımız olacak. Her birini kucaklayın, her birini dinleyin. Ve samimi duygularla bu ülkeye hizmet etmek isteyen herkesi İYİ Parti çatısı altına davet edin. Bizler ne yüzde 40 ile ne yüzde 50 ile yetineceğiz. Bu mücadele yüzde 100’ün hayır duasını alana kadar devam edecektir. İYİ Parti sizlerin fedakârlıklarıyla bu günlere geldi ve inanıyorum ki sizlerin aklı ve azmi ile birlikte geleceğe yürüyecek. İlçe kongremiz hayırlı olsun, Allah hepimizin yolunu açık etsin” yazılı mesajı okundu.

Karademir, “Allah’a çok şükür ki birinci olağan kongremizi yapmayı da nasip etti”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajının okunmasının ardından İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında Karademir , “Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremize katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Ben öncelikle Mehmetçiklerimizi saygı ve rahmetle anarak başlamak istiyorum. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizler kısa bir sürede ilçe binamızı kurduk. Kurucular olarak güzel bir yere getirdik. Allah’a çok şükür ki birinci olağan kongremizi yapmayı da nasip etti. Sizlerin bu konuda ki desteği için ben çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Faaliyet raporu ve mali rapor oy birliği ile kabul edildi

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir konuşmasının ardından faaliyet raporu okundu, ibra edildi ve oy birliği ile kabul edildi. Ardından mali rapor okundu, ibra edildi ve oy birliği ile kabul edildi.

İlk oyu Başkan Karademir kullandı

Konuşmaların ve raporların okunmasının ardından oy kullanılmaya geçildi. İlk oyu İYİ parti Gölcük İlçe Başkanı kullandı ve hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Ardından üyelerde oylarını kullandı ve Büşra Karademir İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığının ilk seçilmiş başkanı oldu.

İYİ Parti Gölcük Yönetim Kurulu

Hilal Saral, Aydan Akmeşe, Ayşen Saral, Ayşe Ulutaş, Esra Yılmaz, Fatma Ulutan, Aygül Küçük, Füruzan Topal, Çetin Kocatürk, Emrah Salbacak, Halit Motor, Tamer Ayaz, Muharrem Odabaş, Hasan Karabulut, Ercan Kemal Çavdar, Naci Özkaran, İsmail Can Gönenç, Yaşar Tosun, Necmettin Acar, Erdinç Eskialp, İsmail Aynacı, Kamil Emrah Erenkaya, Eser Derya, Yunus Çolak, Fatih Çelebi, Yaşar Kara, Erol Erdoğan, Eyüphan Öztürk, Soner Yusufoğlu, Tarık Koyun, Kemal Akkaya, Nebi Balaban

İYİ Parti İl Delegesi

Büşra Karademir, Tamer Ayaz, Ercan Kemal Çavdar, Aydan Akmeşe, Hilal Saral, Ayşen Saral, Ayşe Ulutaş, Esra Yılmaz, Emrah Salbacak, İsmail Aynacı, Erdinç Eskialp, Tarık Koyun, Eser Derya, Yunus Çolak, Çetin Kocatürk, Kamil Emrah Erenkaya, Yaşar Tosun, Can Gönenç, Hasan Karabulut, Muharrem Odabaş, Soner Yusufoğlu, Fatih Çelebi, Nebi Balaban, Yaşar Kara, Erol Erdoğan, Naci Özkaran, Kemal Akkaya, Necmettin Acar, Eyüphan Öztürk, Halil Akgün, Elmas Kayhan, İsmail Eroğlu, Murat Atar, İbrahim Şahin, Hüseyin Çıldır, Emine Şimşek, Çimen Çakım, Dijle Akın, Neşe Kıldıran, Ruhan Tekcan, Aygün Küçük, Bekir Çanakçı, Ertuğrul Büyükbudak, Halit Motor, Zeynep Şahin, Recai Gönenç, Şevket Verit, Nejdet Niron, Günay Usta, Nurettin Kılıçkaya, Mustafa Kaya, Yavuz Topsakal, Kubilay Kılıç

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.