DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KOCAELİ TRABZONLULAR DERNEĞİ DAVET TURUNDA

KOCAELİ TRABZONLULAR DERNEĞİ DAVET TURUNDA
18.02.2018
853
A+
A-

KOCAELİ TRABZONLULAR DERNEĞİ DAVET TURUNDA

İlimizin önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Kocaeli Trabzonlular Derneği Yönetimi Kocaeli Kent Konseyi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm ve Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç’un ev sahipliğinde Kent Konseyi İdari Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarete, Kocaeli Trabzonlular Derneği Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanı Uğur Karbuz Gençlik Kolları Komisyonu Başkanı Kerem Çolak ve Gençlik Kolları Komisyonu Başkan Yardımcısı Onur Açıkgöz katıldı.

“Kocaeli Kent Konseyi’nin Önemi Büyük”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ve Kocaeli Trabzonlular Derneği birlikteliğinde 22-25 Şubat tarihlerinde Uluslararası Fuar Alanında gerçekleştirilecek Trabzon Tanıtım Günleri ile ilgili Genel Sekreter Görüm ve Gençlik Meclisi Başkanı Koç’u bilgilendiren Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanı Uğur Karbuz, programın davetiyesini Görüm ve Koç’a takdim etti ve Kent Konseyi Yönetimini programlarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

Kocaeli Kent Konseyi’nin Kocaeli’ndeki dernekler ve dernek faaliyetleri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Karbuz özellikle Gültekin Görüm’ün Kocaeli’ndeki sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teknik anlamda her zaman yardımcı olduğunu belirtti.

“Kocaeli Hemşehri Dernekleri Bakımından Zengin Bir İl”

Ziyaretten ve davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Gültekin Görüm ise Uğur Karbuz, Kerem Çolak ve Onur Açıkgöz’e teşekkür ederek kendilerine dernek çalışmalarında başarıla diledi.

Kocaeli’ndeki Trabzonlu nüfusunun oldukça fazla olduğuna dikkat çeken Görüm, bunun Kocaeli için büyük bir zenginlik olduğunu ifade etti. Karadenizin zengin kültürünün Kocaeli halkı tarafından bilindiğine ve tanındığına dikkat çeken Görüm, bunda dernek faaliyetlerinin etkisinin büyük olduğunu söyledi.

Türkiye’nin diğer illerine nazaran Kocaeli’nde hemşeri derneklerinin gerek kurtuluş gerekse tanıtım günlerinin daha fazla yapıldığını söyleyen Görüm, bu vesile ile Trabzon Tanıtım Günleri programının güzel geçmesi temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.