DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MARDİN KÖY OKULLARINA ÜLKÜCÜLERDEN YARDIM

MARDİN KÖY OKULLARINA ÜLKÜCÜLERDEN YARDIM
11.02.2018
807
A+
A-

MARDİN KÖY OKULLARINA ÜLKÜCÜLERDEN YARDIM

Geçtiğimiz Günlerde Mardin den basın Yoluyla Gelen Bir Yardım Çağrısına Cevap İlk Olarak Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığından Gelmişti.

BİNGÖL/KİĞI İLÇESİNE DE YARDIM GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİ;

Kısa süre önce Bingöl/Kiğı da ki köy okullarına bot ve mont gibi temel kışlık eşyalar ile yardım yollayan ülkü ocakları, hemen ardından da 1 kamyonet 300 koli kırtasiye ve kışlık giyim malzemeleri ile dolu olan yardımları bugün Mardin de ki Köy Okullarına Yollamıştır.

TÜRKMEN CEPHELERİNE YARDIM;

Geçtiğimiz Yıllarda da Suriye Sınırına TÜRKMEN Cephelerine yaptıkları yardımlarla bilinen ülkü ocakları ardı ardına ara vermeden yardımlarına devam ediyor.

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara’nın bu tarz çalışmalara çok önem verdiği haberlerinin ardından

ÖZKARA ŞUNLARI SÖYLEDİ;

Biz Elhamdülillah Müslüman Elhamdülillah Türk’üz. Hem dini olarak hem de kültürel olarak yardım eli uzatmak gedikleri eksikleri gidermek boynumuzun borcudur. Şahsi olarak bunu böyle benimsemiş olmam da ki en büyük etken ülkü ocaklarıdır küçüklüğümüzden beri hep ülkü ocakları iyiliği, paklığı, yardım etmeyi, hakkı, hukuku öğretti.

Ocağımızın yapısı iyilik üzerine kuruludur, ondan sebep elimizden geldiğince bu tarz çalışmalara devam edilecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.