DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mavi beyazlı atletler, Mersin’den iki madalya ile döndü

Mavi beyazlı atletler, Mersin’den iki madalya ile döndü

Büyükşehirli atletler Mersin’deki Seyfi Alanya Atlamalar Şampiyonası’nda bir altın ve bir bronz madalya kazandı.

 Atletizm Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve Mersin’de düzenlenen Atmalar Ligi’nin ilk kademesi olan Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası müsabakaları sonuçlandı. Mersinin yetiştirmiş olduğu eski milli atlet olan Seyfi Alanya adına gerçekleştirilen şampiyona 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. İki gün süren ve toplam 32 grupta yarışmaların yapıldığı kupada 287 atıcı mücadele etti.

TÜRK, DİSK ATMADA ÜÇÜNCÜ OLDU

Şampiyonanın ilk günü oldukça çekişmeli müsabakalara sahne oldu. U16 müsabakalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü alt yapısından yetişen sporcu Abdulkadir Türk, ilk önemli şampiyonasına katılmanın heyecanıyla disk atma branşında atışlarına başladı. Başarılı altyapı sporcusu Abdulkadir Türk, 44 metrelik disk atışıyla 3. olmayı başardı.

DOĞAN ÇİFTÇİ, TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Şampiyonanın ikinci gününde Yıldızlar Kategorisi Cirit branşında piste çıkan mavi beyazlı bir diğer isim olan Doğan Çiftçi, 64.81 metrelik atışıyla rakiplerini geride bırakarak birinci olmayı başardı. Önemli bir atış gerçekleştiren sporcumuz bu atışıyla Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (T.O.H.M)’a seçilerek olimpiyatlara gitme yolunda bir adım daha hedefine yaklaşmış oldu. Sporcuların antrenörü olan Hakan Yiğit müsabakaların ardından “Sporcularımızı göstermiş oldukları gayret ve başarıdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.