DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MEHMETÇİK İÇİN ZEYTİN FİDANI DİKTİLER

MEHMETÇİK İÇİN ZEYTİN FİDANI DİKTİLER

TEMAD Gölcük Şubesi’nden örnek etkinlik

İzmit Belediyesi ile Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi, Mehmetçiklerimiz için birlikte zeytin fidanı diktiler.

Kabaoğlu’daki hatıra ormanında düzenlenen fidan dikme törenine İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve Dernek üyeleri, Kocaeli Seyyar ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı Rasim Özkul, AK Parti Kadın Kolları üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Çağırsınlar Gideriz

Dernek Başkanı Bekir Tülü, fidan dikiminde yaptığı konuşmada “Afrin’de terör örgütleri karşısında tarihi yazan ordumuza muvaffakiyet, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bizler bu mesleğe başlarken bir yemin ettik, ordumuzun bize ihtiyacı olduğu anda canımızı seve seve vermeye hazırız. Çağırırlarsa tekrar üniformamızı giyer cepheye gideriz. İzmit Belediyemize bu anlamlı etkinliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Güçsüzün Yanındayız

İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut da Başkan Dr. Nevzat Doğan’ın il dışında olduğu için fidan dikimine katılmadığını belirterek “bir ağaç bin insan sözü çok kıymetli bir sözdür. Ülkemizin, milletimizin geleceği ve insanlarımızın bu topraklarda daha sağlıklı yaşaması adına ağaç çok önemli bir aktördür. Ağaç dikmenin önemi tartışılamaz. İzmit Belediyesi olarak “daha yeşil bir İzmit için” her yıl binlerce fidan dağıtıp ağaç dikiyoruz. Astsubaylarımız ile birlikte Afrin’deki Mehmetçiklerimiz adına zeytin fidanı dikmek için buradayız. Türkiye nerede bir haksızlık, adaletsizlik varsa hep orada olmuş, haksızlığa, adaletsizliğe dur demiştir. Bu ektiğimiz zeytin fidanları büyüyecek, bu fidanlarla birlikte ülkemiz de daha da güçlü olacak, dünya da ne kadar zulüm ve adaletsizlik varsa bunların son bulması adına önemli bir rol üstlenecektir” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.