DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Merkez Mahallesi, 1. Sokakta sorun devam ediyor

Merkez Mahallesi, 1. Sokakta sorun devam ediyor

Gölcük’te yeni trafik düzenlemesiyle trafik sorununa çözüm bulunmak isteniyor. Fakat bazı araç sürücülerinin basit trafik kurallarına bile uymaması trafiği durma noktasına getiriyor. Bu noktalardan birisi de Merkez Mahallesi 1. Sokakta yaşanıyor. Sokakta sorumsuzca aracını park eden sürücüler yüzünden diğer araç sürücüleri duruma isyan ediyor.

Sorun artık bıktırıcı bir hal aldı

Merkez Mahallesi, 1. Sokakta duyarsız sürücülere vatandaşlar ve diğer sürücüler, yaptıkları açıklamada şunları dile getirdi:  ‘Yol zaten dar, araçlarını sorumsuzca bırakan sürücüler yüzünden sıkıntı yaşıyoruz. Bizler sürücülerden bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz. Çünkü bu sorun yüzünden yol burada tıkanıyor, durağa geçemiyoruz. Bu bir kere değil iki kere değil, bu sokakta çok oluyor. Umarız yetkililer burada bu sorunu çözüme kavuştururlar. Burada her gün şoförler aynı sorunu yaşıyorlar. Bu sorun yetkililerce görülmeli” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.