DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sarıbay, “Beraber olursak her sorunu aşarız”

Sarıbay, “Beraber olursak her sorunu aşarız”

Tümbelsen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş, SES Kocaeli Şube Başkanı Gökhan Bektaş, SYKP Başkanı Çetin Ak, Çınarlı Cem Evi Başkanı Hüseyin Gülseven, EMEP Başkanı Arzu Erkan, Dersimliler Dernek Başkanı Ruhi Çelik, KYÖD Başkanı Mehmet Toker, Kocaeli Demokrasi Girişiminden Bekir Yurdagül, Cihat Altunyuva, Bedriye Yıldızeli ve Ali Buğdaycı CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret ederek bu kentin bileşenleri bir arada olmalı dediler.

HİÇ OLMADIĞIMIZ KADAR NEFESSİZ KALDIK

Kocaeli Akademik Odalar Birliği’nin katı atık yakma tesisi ile ilgili olarak KYÖD Sosyal Tesislerinde yapacakları basın açıklaması Kocaeli Valiliği tarafından engellenmesinin ardından CHP İl Başkanı’nı ziyaret eden Tümbelsen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş, SES Kocaeli Şube Başkanı Gökhan Bektaş, SYKP Başkanı Çetin Ak, Çınarlı Cem Evi Başkanı Hüseyin Gülseven, EMEP Başkanı Arzu Erkan, Dersimliler Dernek Başkanı Ruhi Çelik, KYÖD Başkanı Mehmet Toker, Kocaeli Demokrasi Girişiminden Bekir Yurdagül, Cihat Altunyuva, Bedriye Yıldızeli ve Ali Buğdaycı Kocaeli de artık bir basın açıklaması bile yapılamadığını dile getirdiler. Gurup adına konuşan Tümbelsen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş, “Hiç olmadığı kadar nefessiz kalmış durumdayız. Bu kentte bileşenler olarak bir arada olmalıyız. Bizim bir koordinasyona ihtiyacımız var. Bu kentte şuanki olduğumuz noktadan daha geriye düşemeyiz “ dedi. Türkiye’de ciddi bir problem var diyen Karakuş, “Birlikte bir fotoğraf vermek gerekir. Yüzde 49’luk hareketin güçlenmesi lazım. Sizin de CHP olarak önderlik yapmanız lazım. Birlikte bir şeyler yapalım. Tepkilerimizi birlikte verelim. Nefes almaya çalışalım” diye konuştu.

OHAL BAŞLI BAŞINA BİR HUKUKSUZLUK

3, 4 aydır seçimlerle uğraştıklarını dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Bu konuda haklısınız bizim öncülük yapmamız gerekiyor. Sizler gibi düşünüyorum. Beraber olursak bu zorluğu aşarız. OHAL kalkmadığı sürece rahat yok. OHAL başlı başına bir hukuksuzluk, hukukun katledilmesi demek. Bunu aşmanın yolu da birlikte hareket etmekten geçiyor” dedi. Sarıbay son olarak, KYÖD’de yapılmak istenen basın toplantısının engellenmesinin ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’dan randevu talep edeceğini dile getirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.