DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sarıbay, “Hepimiz birbirimizin açığını kapatacağız “

Sarıbay, “Hepimiz birbirimizin açığını kapatacağız “

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı ziyaret ederek sıkıntılarını dile getiren Akmeşe Mahalle Temsilcileri Cavit Ayaz ve Cafer Arda Sarıbay’dan Akmeşe’de ki sıkıntılar noktasında destek istediler. Sarıbay’a her zaman yanında olduklarını dile getiren Ayaz ve Arda biz partimizin neferiyiz emrinizdeyiz dediler.

HERKESE İHTİYACIMIZ VAR

Akmeşe Mahalle Temsilcilerini makamında ağırlayan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Kimseyi ötekileştirmeden nasıl daha iyiyi yaparızı tartışmamız lazım. Artık önümüze bakacağız. Hepimiz birbirimizin açığını kapatacağız. Ben kimsenin benim adamım olmasını istemiyorum. Partinin adamı olun. Hepimiz bu partinin adamıyız. Partimizi daha iyi yerlere taşımak için mücadele etmeliyiz. Zorlu bir süreçteyiz ve bu süreçte herkese ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

MÜCADELE ETMEMİZ GEREKİYOR

Akmeşe’nin sıkıntılarını Sarıbay’a aktaran Akmeşe Mahalle Temsilcisi Cavit Ayaz, “Sizden ve ekibinizden bu sıkıntılar noktasında destek bekliyoruz. Ülkenin durumu ortada, zorlu süreçten geçiyoruz. Mücadele etmemiz gerekiyor. Partimiz kazanırsa hepimiz kazanırız. Bizler partimizin neferiyiz. Her zaman elimizi taşın altına koyduk,, yine koyarız. Partimizin emrindeyiz “ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.