DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Şehitler Mahallesi’ndeki kırık kaldırımlar onarılmayı bekliyor

Şehitler Mahallesi’ndeki kırık kaldırımlar onarılmayı bekliyor

İlçemiz Şehitler Mahallesi Atatürk Bulvarı İskele yolu üzerinde bulunan kaldırımların parke taşlarının çoğunun kırılmış ve bozulmuş olması vatandaşları zor duruma sokuyor. Bu kaldırımın parke taşlarının yeniden onarılması vatandaşlar tarafından bekleniyor.

Vatandaşlar, ‘’En kısa süre içerisinde bu kaldırım parke taşları onarılmalı”

İlçemiz Şehitler Mahallesi Atatürk Bulvarı İskele yolu üzerinde bulunan kaldırımların parke taşlarının çoğunun kırılmış ve bozulmuş olması dikkatlerden kaçmadı. Kaldırımın parke taşlarının bozulmuş olması vatandaşları zor duruma sokmaya devam ediyor. Vatandaşların sıklıkla kullandıkları kaldırımın parke taşlarının biçimsiz bir şekilde bozulmuş olması vatandaşları endişelendiriyor. Kaldırımlardan geçen vatandaşlar bu görüntülerden şikâyetçi olduklarını dile getiriyorlar. Vatandaşlar, “Biz sıklıkla bu kaldırımlardan gün içinde geçip duruyoruz. Bu kötü görüntüler bizleri de rahatsız ediyor. En kısa süre içerisinde bu kaldırım parke taşları onarılmalı” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.