DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“ŞEHİTLERDEN BELLİ OLUR BİR VATAN”

“ŞEHİTLERDEN BELLİ OLUR BİR VATAN”
07.02.2018
813
A+
A-

“ŞEHİTLERDEN BELLİ OLUR BİR VATAN”

İlçemizin sevilen esnaflarından Osman Ay, ülkemizi savunan Kahraman Askerlerimizin büyük fedakarlıklarla ülkemizi savunduğunu ifade ederek, ‘Şehitlerden belli olur bir vatan’ dedi.

“Millet olarak çok dikkatli olmalıyız”

Türk Askerinin yüreğini cesaretini, vatan sevgisini çizmeye boyalar yetmez. Birlik ve beraberliğimize çok ihtiyacımız var. Dünya ülkelerinden, ülkemiz üzerine plan yapanlar mutlak başarısız oluyor ve olmaya devam edecek. Bizim güçlü olmamız İslam beldelerine büyük moral kaynağı oluyor. Kahraman askerlerimizin, terör örgütlerini tamamen etkisiz hale getirmek canla başla büyük fedakarlıklar gösterdiklerini dile getiren ilçemizin sevilen esnaflarından Osman Ay, ’Bugünlerde duaya birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Bugün artık düşmanlarımız direk olarak karşımıza çıkmıyor. Terör yuvalarını koyanlar besleyenler bunları ülkemize salıyorlar sahip çıkılmazsa ülkemizi çökertmek isteyenler geleceğimizi karartacaklar. Bugün dünya ülkelerinden, ülkemiz üzerine yapılan planlar mutlak başarısız oluyor ve olmaya da devam edecek. Yüce Rabbimiz’ e yüz binlerce şükürler olsun ki, bize cennet gibi bir vatan nasip etti, üzerinde yaşadığımız bu topraklar, dünyanın en bereketli yerlerinden olduğu gibi güzelliği ve tabiat zenginliği bakımından da en başta gelmektedir. Bizler vatan uğrun da kanlarıyla kahramanlık destanları yazan şehitler ve gazilerle dolu bir milletin evlatlarıyız. Vatanımıza düşmanların kem gözle bakmasına asla razı olmayız. Silah elde kışta kıyamette, yağmurda karda hudut boylarında nöbet beklemeyi en şerefli görev sayarız sevdiğimiz vatanımızın üzerine titremeliyiz. Bozgunculara meydan vermemeliyiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.