DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Site sakinleri apartmanlarının çevresinin düzeltilmesini istiyorlar

Site sakinleri apartmanlarının çevresinin düzeltilmesini istiyorlar

Tüm Türkiye’de etkisini gösteren yağmur ilçemizi de esir almış durumda. İhsaniye Merkez Mahallesi Adnan Menderes Caddesi’nde ikamet eden site sakinleri oturdukları apartmanın çevresinde yağmurun yağması ile oluşan çamurdan dolayı kötü bir görüntünün oluştuğunu, çamurların üzerinden geçmek zorunda kaldıklarını belirttiler ve bu çamurlu zeminin düzeltilmesini istediler.

Apartmanlarının çevresinde yağan yağmur sonrası çamur oluşuyor

İlçemizde birkaç gündür etkisini gösteren yağmur sonrası vatandaşların şikâyetleri de büyümeye devam ediyor. İhsaniye Merkez Mahallesi Adnan Menderes Caddesi’nde ikamet eden site sakinleri, yağan yağmur sonrası apartmanlarının çevresinin çamur oluşmasından dolayı duydukları şikâyetleri dile getirdiler.

Site sakinleri, “En kısa sürede bu zeminin düzeltilmesi gerekiyor”

Site sakinleri, çamurların üstünden geçmek zorunda kalmak istemiyorlar ve Gölcük Belediyesi yetkili ekiplerinin apartmanlarının çevresinin düzeltilmesini istediklerini dile getirdiler. Site sakinleri konuşmalarının devamında, “Biz site sakinleri olarak oturduğumuz apartmanın çevresinin düz bir zemin haline getirilmesini istiyoruz. Yağmur yağması ile yerlerde çamurlar oluşuyor ve biz bu çamurlardan geçmek zorunda kalıyoruz. En kısa sürede bu zeminin düzeltilmesi gerekiyor” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.