DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SP’li Kadınlar yardıma muhtaçlar için kermes düzenledi

SP’li Kadınlar yardıma muhtaçlar için kermes düzenledi

Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün ve yönetimi, “Cansuyu Gönüllüleri” olarak oluşturdukları bir ekiple, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çatısı altında muhtaçlara yardım kermesi düzenledi.

Gıda, Giyim, Kültür &Sanat” bölümlerinden oluşan kermes, İzmit Karabaş Mahallesi, Ihlamur sokakta açıldı.Bir hafta sürecek olan kermesin açılış kurdelesini Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün ve Cansuyu Kocaeli Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yaslıca birlikte kesti.

Cansuyu Derneğini temsilen açılış konuşmasını yapan Yaslıca, “İnancımıza göre, bir hayra vesile olan, o hayrı işlemiş kadar sevap alır. Bugün açılışını yaptığımız bu kermese vesile olan ve bizlere destek veren Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kollarına teşekkür ediyoruz.Gönül ister ki, başta ülkemiz insanı olmak üzere, bu yardım derneklerine ihtiyaç duyulmasın. Fakat ne yazık ki, bu çalışmalarımız binlerce hatta yüz binlerce mazlum ve mağdur insana cansuyu olmaktadır.

Unutulmayanlar, unutmayanlardır..Ardında kalıcı ve güzel işler bırakanlardır. Evet, yardıma muhtaç insanlar için buradayız. Fakat biz de insanlığımızı korumak için yardım etmeye muhtacız. Yardım ederken aslında kendimize yardım ediyoruz. Yardımseverlik, bir insan için en karlı yatırım, en kazançlı alışveriştir. Öyleyse bu kermesi bir fırsat olarak görelim ve değerlendirelim. Kermesimiz tüm muhtaçlara hayırlı olsun.” diyerek Şengün ile birlikte kurdeleyi kesti.

El yazması eserlerden ikinci el kitaba, el emeği örgülerden çeyizlik eşyaya, ev yapımı yiyeceklerden sıcak gözlemeye kadar her şeyin bulunduğu kermes ilk günden yoğun ilgi görüyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.