DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türkiye Yardım Sevenler Derneği 90. Yılını kutladı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği 90. Yılını kutladı

 

TÜRK BAYRAKLARI ELLERDEN DÜŞMEDİ

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi kuruluşlarının 90.yılını The Ness Otel’de kutladı. Tüm Türkiye’de 140 şubesi olan dernek kutlama yemeği  aynı anda düzenlendi. Kutlama yemeğinde  Türk Bayrakları ellerden, marşlar dillerden düşmedi.

Karataş konukları ile yakından ilgilendi

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi tüm Türkiye’de bulunan 140 şube ile aynı anda kuruluşlarının 90. Yılını coşkulu bir şekilde kutladı. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş tüm konuklarını kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. The Ness Otel’de düzenlenen kutlama töreninde gece boyunca Türk Bayrakları ellerden düşmedi ve marşlar okunarak eşlik edildi.

Yoğun bir katılım oldu

Yeniköy’de bulunan The Ness otel’de düzenlenen Türkiye Yardım Sevenler Derneği 90. Yıl kutlama yemeğine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş, CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş ve Yönetimi, ADD Kadın Kolları Başkanı Hilal Acar Ardıçer, Huzur Evi Yaşatma Ve Destekleme Derneği Saime Türkmen, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Eski Gölcük Belediye Başkanı İsmail Barış’ın Eşi Melek Barış, Gölcük İlçe Turizm Birliği Müdürü Ayşe Dışpınar, Türkiye Hayvan Hakları Aktivistleri Gölcük Şube Başkanı Gülçin Taşkın, ADD Eski Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kaya Çelik  ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği üyeleri katıldı.

Karataş, “Biz Gölcük Şubesi olarak yıllardır görevimizin başında özveri ile çalışmaktayız”

Türkiye Yardım Sevenler Derneği 90. Yıl kutlama yemeği Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Gecede açılış konuşmasını, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş gerçekleştirdi. Karataş konuşmasında, “ Derneğimiz 1928 yılında ilk olarak  Yoksul Kadına Yardım Cemiyeti adı ile kurulmuş. Büyük Önder Atatürk, “Kadının yoksulu olmaz bizzati kendisi bir varlıktır” diyerek Yardım Sevenler Cemiyeti olarak değiştirmiştir. Daha sonrasında da  Bakanlar kurulunun kararı ile derneğin adına Türkiye ibaresi ilave ettirmiştir. O günden beri Derneğimiz  ihtiyaç sahibi herkese maddi ve nakdi yardımlar yapmaya devam etmektedir” dedi.

“Tüm Gölcük halkına ve Yardım Sevenler dostlarına sonsuz teşekkür ediyorum”

Karataş konuşmasının devamında, “Biz Gölcük Şubesi olarak yıllardır görevimizin başında özveri ile çalışmaktayız. Bu yolda beni yalnız bırakmayan yönetimime ve tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Gölcük’te ilk görev yapan Hadiye Ülper Hanımefendiye Allah’tan rahmet diliyoruz.  Onursal Başkanımız Gülser Erhan’a ayrıca katkılarından dolayı yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Ben ayrıca ülkemiz için göğsünü siper eden Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet olsun.  Ailelerinin başı sağ olsun demek istiyorum. Son olarak bu gece bizi yalnız bırakmadığınız için Tüm Gölcük halkına ve Yardım Sevenler dostlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Son olarak bu gecemiz için bize büyük destek olan Gölcük Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’e ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tüm davetliler Türk Bayraklarını sallayarak hep bir ağızdan marşlarımızı okudular

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş’ın açılış konuşmasının ardından derneğin 90. Yıl pastası kesildi. Gecenin devamında  tüm davetliler Türk Bayraklarını sallayarak hep bir ağızdan  marşlarımızı okudular. Gecenin ilerleyen saatlerinde müzik eşliğinde eğlenildi.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.