DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

UMRE´DEN DÖNEN ÜZÜLMEZ´E SERİ ZİYARETLER

UMRE´DEN DÖNEN ÜZÜLMEZ´E SERİ ZİYARETLER

Kartepe Belediyesi’nin örnek işlere imza atan ödülü projesi olan Alo Evlat ailesinin üyeleri ile Umre’ye giden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’ye döndü. Döner dönmez görevinin başına geçen Başkan Üzülmez dostlarının ve hemşehrilerinin hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.

Alo Evlat ailesinin fertleri ile birlikte Umre’ye giden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ayağının tozuyla görevine başladı. 10 gün kutsal topraklarda olan Başkan Üzülmez’e ilk ziyaret AK Parti’li yöneticilerden oldu. Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Üzülmez’e AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcılarından Mehmet Uzunoğlu, Orhan Barış ve Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman hayırlı olsun dileğinde bulundu.

PAHA BİÇİLEMEZ BİR DUYGU

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın ve yönetimlerini makamında kabul etti. Yapılan ziyarete teşekkür eden Başkan Üzülmez Daha önce de gittim. Ancak bu sefer çok farklı, maneviyatı daha yüksek oldu. En büyük arzusu olan Kartepeli ana-babalarımızın Umre’sine vesile olduk, hem de ekibimizle orada dahi tüm bakımlarını ve ihtiyaçlarını üstlendik. Gözlerdeki, kalplerdeki mutluluğu görmek paha biçilemez bir duygu. Hayır dualarını bir an olsun eksik etmediler. Allah onlardan da razı olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın dedi.

2018’DE PROJELER BİTECEK

Gönlünde olan kim varsa kutsal topraklara gitmelerini diliyorum diyen Başkan Üzülmez Umre’deyken ülkemizin bekası, birlik ve beraberlik, şehitlerimiz, gazilerimiz için dualar ettik. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere ülkemizi yöneten bütün kadroya bizlere bu imkanı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Kutsal topraklarda Cumhurbaşkanımıza büyük bir ilgi ve sevgi var. Bizlerin Türk olduğunu öğrendiklerinde hemen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı soruyorlar, dua ettiklerini dile getiriyorlar. Söz verdiğimiz bütün projelerimizi Allah’ın izniyle bitireceğiz. Bütün mahallelerde projelerimiz yapılmıştır. Bir çok önemli projemiz 2018 yılında bitecektir ifadelerini kullandı.

HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in kapısı hafta boyunca açıktı ve makamı bir an olsun boş kalmadı. Siyasi parti temsilcilerinden, STK’lara, muhtarlardan, belediye personeline, iş adamlarından, Kartepeli hemşehrilerine kader her kesimden seveni hayırlı olsun dilekleri için ziyarette bulundu. Başkan Üzülmez, gönül dostluğu kurduğu tüm misafirlerine Allah razı olsun, ayaklarınıza sağlık diyerek hurma ve zemzem suyu ikram etti.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.