DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vergi Dairesi Başkanından KSMMMO’ ya ziyaret

Vergi Dairesi Başkanından KSMMMO’ ya ziyaret

Kocaeli Vergi Dairesi Başkan Vekili Halil İbrahim Temiz ve beraberindeki grup müdürleri Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz ve beraberindeki grup müdürleri Levent Sensoy, İskender Bahçebaşı ve Mustafa Küçükbalkaya Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na Vergi Haftası dolayısıyla ziyarette bulundu. Yapılan ziyarette KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, Başkan Yardımcısı Tülin Keçeci Güngör, Yönetim Kurulu üyeleri Hamit Akbulut, Taner Öner, Veysel Çelik ve muhasip üye Sayit Aydın hazır bulundu.

İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Ziyarette konuşan Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, “Vergi Dairesi Başkanlığımız ile KSMMMO arasındaki mevcut işbirliğimizin ve dayanışmamızın artarak devam edeceği inancındayız. Meslek mensuplarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

SÜREKLİ EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, “Tüm dönemlerde olduğu gibi sizin dönemde de Vergi Dairesi Başkanlığı ile işbirliğimiz devam edecek. Meslek mensuplarının çıkan yasaları daha yakından takip etmesi için sürekli eğitimlerimiz devam edecek. Bu konuda da Vergi Dairesi tarafından eski dönemlerde olduğu gibi yine eğitimlerin devam etmesi meslek mensuplarına daha çok faydalı olacağı kanaatindeyiz” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.