DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yavuz Pervanesi’nin etrafı çiçeklendirildi

Yavuz Pervanesi’nin etrafı çiçeklendirildi

İlçemizde uygulanan yeni trafik düzenlemesinin ardından D-130 Karayolu üzerinde bulunan kavşaklar da düzenleme çalışmaları devam ediyor. Mobil Mevkii’nde bulunan Yavuz Gemisi’nin Pervanesinin etrafı çiçeklendirildi.

Çalışmalar ilçemizde diğer alanlarda devam edecek.

Baharın yaklaşması ile birlikte ilçemizde bulunan yol kenarları yeşillendirilmeye devam ediliyor. Gölcük’te geçtiğimiz ay uygulamaya başlanan yeni trafik düzeni ile birlikte yenilenen yollar kenarları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekiplerince yeşillendirilmeye devam ediliyor. Ekipler ilçemizde son olarak Mobil Mevkii’nde bulunan Yavuz Gemisinin pervanesinin sergilendiği alanda yeşillendirme çalışması yaptılar. Çalışmalar ilçemizde diğer alanlarda devam edecek.

Vatandaşlar çalışmalardan memnun

Gölcük’ün simgesi olan ve Mobil Mevkii’nde sergilenen Yavuz Gemisi’nin Pervanesinin etrafının çiçeklendirildiğini gören vatandaşlar, “ İlçemizde baharın yaklaşması ile birlikte bu türlü çalışmaların yapıldığını görmek bizleri mutlu ediyor. biz bahar ve yaz aylarında Gölcük’ü çiçekler içinde görmek istiyoruz. Bu nedenle bu tür çalışmaların bütün Gölcük’te uygulanmasını istiyoruz” dediler”.

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.