DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yıkım kararı çıkan binalarda bulunan iş yerleri taşınmaya başladı

Yıkım kararı çıkan binalarda bulunan iş yerleri taşınmaya başladı

Yıkım kararı çıkan binalarda bulunan iş yerleri taşınmaya başladı

Gölcük Belediyesi’nin ilçemizde yaşanan trafik problemine çözüm olarak Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ne yapılacak duble yol çalışması kapsamında yıkılması için belirlenen evler boşaltılmaya başlarken alt katlarında bulunan işyerleri de yeni adreslerine taşınmaya başladı.

İşyerleri yeni adreslerine taşınıyor

İlçemizde yaşanan trafik problemini büyük ölçüde rahatlatacak olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde gerçekleştirilecek olan duble yol projesi kapsamında belirlenen binaların yıkım çalışması devem ediyor. Proje kapsamında Eski Yunus Market binası ve yanındaki binanın yıkılmasından sonra sıra apartmanlara geldi. Yol kenarında bulunan ve yıkım kararı çıkan apartmanlarda oturan vatandaşlar dairelerini boşaltırken, apartmanların alt katlarında bulunan esnaflarda iş yerlerini taşımaya başladı.

Trafiği büyük ölçüde rahatlatacak

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yapılacak olan duble yol öncesinde yıkım kararı çıkan binaların boşaltma çalışmaları devam ediyor. Binalarda oturan vatandaşlar yeni evlerine taşınırken, alt katlarda işyerleri olan esnaflarda iş yerlerini yeni dükkanlara taşımaya başladı. Yıkılacak olan binalar tamamen boşaltıldıktan sonra binaların yıkım işlemine geçilecek. Yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yapılacak olan duble yol ilçemizdeki trafik sorununa büyük ölçüde rahatlatacak. Gölcüklü vatandaşlar ve araç sürücüleri projenin Gölcük’te yaşanan trafik problemine büyük ölçüde çözüm bulacağını belirtirken, çalışmaların en kısa sürede başlamasını ve yaşanan trafik probleminin bir an önce ortadan kalkmasını istediklerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.