DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ZİYA ATALAR BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

ZİYA ATALAR BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Yazlık Kültür ve Doğayı Koruma Derneği kongresini gerçekleştirdi

Yazlık Kültür ve Doğayı Koruma Derneği Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye katılım oldukça yoğun olurken, dernek başkanlığına Ziya Atalar, Başkan Yardımcılığı’na Yakup İkiz getirildi.

Atalar’dan üyelere teşekkür

Yazlık Kültür ve Doğayı Koruma Derneği Olağan Kongresini yoğun katılımla gerçekleştirdi. Kongre açılış konuşmalarının ardından dernek üyeleri yönetim, denetim ve mali bilançoyu ibra etti. Kongrede daha sonra başkanlık seçimine geçildi. Yazlık Kültür ve Doğayı Koruma Derneği üyeleri başkanlığa Ziya Atalar’ı, Başkan Yardımcılığı’na ise Yakup İkiz’i getirdi. Başkan Atalar, “Siz değerli üyelerimizin teveccühü ile bana bu görevi verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bizler bundan sonra birlik ve beraberliğimizle çalışmalarımızı en güzel şekilde yerine getireceğiz” dedi.

Başkan Atalar’ın Yönetiminde;

Yazlık Kültür ve Doğayı Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ziya Atalar, Başkan Yardımcılığına Yakup İkiz’in getirildiği Kongrede Yönetim ise şu isimlerden oluştu.Enver Usta, Nihat Özdemir, Ali İkiz, Kemal Duman ve İbrahim Kılıç getirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.