DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“10 MART’TA ECEM İÇİN KORTEJ’E KATILIN”

“10 MART’TA ECEM İÇİN KORTEJ’E KATILIN”

Acılı Baba Gökhan Balcı’dan Gölcüklülere çağrı

“10 MART’TA ECEM İÇİN KORTEJ’E KATILIN”

Gölcük’te yaşayan 17 yaşındaki Ecem Balcı’nın öldürülmesi yalnız ilçemizde değil tüm Türkiye’de büyük üzüntüyle karşılandı. Ecem Balcı’nın acılı babası Gökhan Balcı kızı Ecem Balcı için kendi sosyal medya üzerinden vatandaşlara seslenerek, 10 Mart Cumartesi günü Denizevler Sahil Park’ında toplanarak araçlarıyla konvoy düzenleyeceklerini duyurdu. Acılı Baba duyarlı vatandaşlardan ve Gölcük halkından konvoya katılmalarını istedi.

Sosyal Medya hesabından duyurdu

Yaşanan bu olaylar üzerine savcılık konuyla ilgili yayın yasağı getirmişti. Baba Gökhan Balcı, bu yasağı protesto etmek ve kızını unutturmamak için kortej düzenleyecek. Baba Balcı, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada vatandaşlara seslenerek şunları yazdı: ”Kızım Ecem Balcı için 10 Mart 2018 Cumartesi günü saat 14.00’de Denizevler Sahil Parkı’nda toplanarak sessiz kalmadığımızı göstermek amacıyla araçlarımızla konvoy düzenleyeceğiz. Beni bu davada yalnız bırakmak istemeyen, ben de ses vermek istiyorum diyen dostlarımı, Gölcük halkını ve duyarlı olan herkesi bu konvoya bekliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.