DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KADINLAR 8 MART İÇİN BİRARAYA GELDİ

KADINLAR 8 MART İÇİN BİRARAYA GELDİ
04.03.2018
1.500
A+
A-

İyi Parti’li Kadınlar yoğun katılımla Saraylı’ya çıkartma yaptı

KADINLAR 8 MART İÇİN BİRARAYA GELDİ

İyi Partili Kadınlar dün sabah yağmura rağmen kalabalık bir katılımla Saraylı Doğal Pazar esnafını ziyaret etti ve bayan esnaflara çiçek takdiminde bulundular.

Doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler

Dün sabah yağmura ve fırtınaya rağmen kalabalık bir katılımla Saraylı Doğal Pazar esnafını ziyaret eden İyi Partili Kadınlar, pazarda ziyaret edilen bayan esnaflara çiçek takdiminde bulundular. Daha sonra akabinde doğa yürüyüşü yapıldı. Doğa yürüyüşünden sonra Saraylı Merkezi’nde bulunan Asırlık Çınar Ağacı’nın altında toplanan İyi Partili Kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutladılar. Gerçekleştirilen bu etkinliğe İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı Av. Büşra Karademir, Partili Kadınlar ve ayrıca Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral katılım sağladı. Etkinlikte konuşma yapan İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı Av. Büşra Karademir, ‘’Yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bugün burada Saraylı Doğal Pazarı bayan esnaflarına çiçek takdiminde bulunduk. Ziyaretimizi kalabalık bir katılımla gerçekleştirdik ve bayan Pazar esnaflarımız bizi çok güzel bir şekilde karşıladı, kendilerine teşekkür ediyorum. Ve bütün kadınlarımızın şimdiden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.