DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Tuana Optik hizmet ağını genişletiyor

Tuana Optik hizmet ağını genişletiyor

Uzun yıllardır Gölcük Anıtpark’ ta hizmet veren, Derince’de de Simge Optik olarak şubesi bulunan, Tuana Optik Değirmendere’de açtığı şubesi ile hizmet ağını genişletti. Birbirinden ünlü marka ve modellerle hizmet veren Tuana Optik Değirmendere Yalı Mahallesi Başkomutan Caddesi No:4/B ( Deniz Eczanesi yanı) adresinde hizmet vermeye başladı.

İlçemizde çeyrek asırdır hizmet veren ve kalitesinden taviz vermeyen Tuana Optik geçtiğimiz hafta Değirmendere’de açtığı şubesi ile hizmet ağını daha genişleterek hizmet vermeye devam ediyor. Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran Tuana Optik 2018 model güneş gözlükleri ile her zamanki gibi iddialı.

Aytaç, Optik ve Güneş gözlüğünün önemi hakkında bilgi verdi

Tuana Optik işletmecisi Başak Aytaç yeni hizmete soktukları şubeleri ve optik&güneş gözlüğünün önemi hakkında bilgiler verdi. Yaptığı açıklamada Aytaç, “ Optik ve Gözlük sektörü sadece kozmetik açıdan değerlendirilmemelidir. Optik gözlükler, güneş gözlükleri ve görmeye yardımcı diğer tıbbi cihazlar göz sağlığını direkt olarak ilgilendiren, sağlık açısından çok önemli gereçlerdir. Bu nedenle bu mesleği yürütmekte olan işletmelerin tıbbi ve mesleki açıdan tam donanımlı olması gerekmektedir. Tüketicilere vereceğimiz öncelikli tavsiye alışveriş yaparken bu hususlara da dikkat etmeleri olacaktır. Gözlük seçiminde dikkat edilmesi gereken konu, beğendiğiniz modelin, göz sağlığını koruma ve kullanım rahatlığı açılarından da en üst seviyede olmasıdır. Tuana Optik olarak ürün koleksiyonumuzu bu önceliklere göre oluşturup, müşterilerimizi doğru ürüne yönlendirmeye ve modayla sağlığı buluşturmak için çalışmaya devam ekmekteyiz” dedi.

Optisyenlik sağlık sektörü ve insan sağlığı için en önemli sektörlerden biridir

Aytaç sözlerinin devamında, “Güneş gözlüğü seçerken de çok dikkatli olunması gerekir. İyi bir koruma sağlayabilmesi için güneş gözlüğünün çerçevesi kişinin yüz yapısına uygun olmalı ve sertifikası olmayan gözlüklerin alınmaması gerekmektedir. Optisyenlik sağlık sektörü ve insan sağlığı için en önemli sektörlerden biridir. Maalesef günümüzde gereken özeni ve önemi görmemektedir. Gözlük veya lens kullanımı ancak göz doktorları kontrolünde ve sonrasında optisyenler tarafından uygun bir şekilde yapılmalıdır. Kullanıcılar bunun bilincinde olmalı ve bu konuda hassas davranmalıdır” dedi.

“Tuana Optik şubelerine bir kere adımını atan herkes istediği ürünü en uygun fiyatlarla bulacağını bilir”

Tuana Optik olarak bünyemizde 37 adet marka ve her bir mağazamızda 5.000 adet çeşit ile gerek gözlük modeli gerekse cam özellikleri açısından zengin bir donanıma sahip olduklarını belirten Aytaç,  “Müşterilerimizi en son trendleri en uygun fiyatlarla buluşturma amacını her zaman koruyoruz. Tuana Optik şubelerine bir kere adımını atan herkes istediği ürünü en uygun fiyatlarla bulacağını bilir. Bunun yanında bizlerin ilk olarak müşterilerimizi doğru bilgilendirmenin ve yönlendirmenin önemi önceliğimizdir. Satış sonrası hizmetlerimizi ise tamamen müşteri memnuniyeti odaklı ve onların mutluluğunu gözeterek düzenliyoruz” dedi.

“Değirmendere şubemizin açılışında tüm dostlarımızı beklemekteyiz”

Tuana Optik olarak öncelikli hedefimiz sunduğumuz hizmeti sürekli ileriye götürmek, sadece beklentileri karşılamakla kalmayıp onları aşmak olacaktır. 07 Nisan 2018 Cumartesi saat 14:00’de resmi açılışı yapılacak olan Değirmendere şubemizin açılışında tüm dostlarımızı beklemekteyiz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.