DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

21 MART’TA AFRİN’DE

21 MART’TA AFRİN’DE

Down Sendromlular Federasyonu Mehmetçiğe destek için

 +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Rumeli Abanoz 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık günü münasebetiyle dernek adına Mehmetçiğe destek vermek amacıyla Afrin’e gidiyor.

Melek Yüzlerden Mehmetçiğe Tam Destek

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık günü münasebetiyle İstanbul ya da Ankara’da gerçekleştirilecek organizasyon planını iptal eden ve 21 Mart’ta Afrin’e gitme kararı alan Uluslararası Down Sendromu Federasyonu, içinde Gölcük Down Sendromlular Derneği’nin de bulunacağı önemli bir program gerçekleştirecek. +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Rumelioğlu Abanoz, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: “21 Mart’ta Afrin’deyiz. Afrin’de Kocaeli ve Gölcük’ü dernek olarak temsil edeceğim. Uluslararası Down Sendromu Federasyonu 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Gününde Federasyon olarak Ankara ya da İstanbul’da devlet büyüklerimizin de katılım sağlayacağı bir organizasyon planlıyordu. Ancak ülkemizin içinde bulunduğu durum göz ardı edilmemeliydi. Filistin olayında olduğu gibi ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda da Güçlü Bir Sivil Toplum Kuruluşu Duruşu sergileme zorunluluğu doğmuştur. Federasyonumuz Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Yüce Türk Milletinin vermiş olduğu Kurtuluş Savaşında çizilen Misak-ı Milli sınırlarımızın  tehlike içinde olduğu bir süreçte İskenderun/ Hatay sınırında Kahraman Türk Ordusu Mensuplarını ve Mehmetçiğimizi ziyaret etme programı düzenledi. Bu kapsamda ünlü simalarında aramızda olacağı ve  45 kişi ile sınırlı olacak kontenjan için sadece dernek başkanları ve Elazığ, Gaziantep, Ankara ve İstanbul’dan Down Sendromlu gençler kafileye katılacak. Bu gezide ilimizi ve Gölcük’ü ben temsil edeceğim.  21 Mart 2018 günü İskenderun/ Hatay ilinde Askeri Çadırlar ziyaret edilerek farklı bir kapsamda etkinlik düzenlenecek” dedi.

İsim: Serap DURUKAN 

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.