DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ADAYIMIZI ERKEN BELİRLEYECEĞİZ

ADAYIMIZI ERKEN BELİRLEYECEĞİZ

Vekil Tarhan’dan Gazetemize ziyaret

ADAYIMIZI ERKEN BELİRLEYECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’yi ziyaret etti. Vekil Tarhan’a CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Yönetimi ve partililer de eşlik etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan geçtiğimiz gün Gölcük’e gelerek, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vekil Tarhan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’yi ziyaret ederek, gazetemize yayın hayatında başarılar diledi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, ziyaretleri için Vekil Tarhan’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

“Basın hür ve özgür olmalı”

Vekil Tarhan, yaptığı konuşmada, “Ne yazık ki zor bir süreç yaşıyoruz. Bu süreçte ne yazık ki gazeteler ve basın yayın organları da sansürlenerek, baskı yemektedirler. Bizler Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi basın hür ve özgür olmalı. Umarım ülkemizde gelecekte hayal edilen bu duruma kavuşulur” dedi.

“Ülkemizin CHP’ye ne kadar ihtiyacı olduğunun bilincindeyiz”

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, hem yerel seçimler için hem de Genel Seçimler için adaylarını erken belirleyeceklerini ifade ederek, “Bugün ülkemizin geleceği için çalışan bir Cumhuriyet Halk Partisi var. Çünkü bizler ülkemizin CHP’ye ne kadar ihtiyacı olduğunun bilincindeyiz. Bu yüzden de seçimler için adayımızı erken belirleyeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.