DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AGD’NİN LİSE BAŞKANLARI TOPLANTIDA BULUŞTU

AGD’NİN LİSE BAŞKANLARI TOPLANTIDA BULUŞTU

 

Anadolu Gençlik Derneğinin Gölcük Temsilciliğinde, Liselerin teşkilatlanmasından sorumlu Birim Başkanı Muhammet Zeki Er; mart ayı Okul Başkanları toplantısını icra ederek, rapor müzakerelerinde bulundu.

Okul Başkanları vasıtasıyla liselerde ciddi bir netice elde ettiklerini söyleyen Er, Gölcük’teki tüm liselerde teşkilatlandıklarını ifade etti. Okul Başkanları’nın iştirak ettiği toplantıda, derneğin misyonuyla alakalı da önemli konulara değinildi.

ER: GAYEMİZ; AHLAK VE MANEVİYATI ÖNCELEYEN BİR NESİL İNŞA ETMEKTİR

Anadolu Gençlik Derneğinin sadece ve sadece Hakkın rızasını gözetmek olduğunu belirten Er: “Derneğimizin çatısı altında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle çok geniş kitlelere ulaşıyor ve liselerde okuyan kardeşlerimize dokunmuş oluyoruz. Liseli kardeşlerimiz kendilerine uzatılan ele cevap veriyorlar. Allah’a hamd olsun ki dernek binamız, öğrenci evimiz dolup taşıyor. Okul teşkilatlarımız her geçen gün yeni atamalar yapıyorlar. Çok güzel haberler alıyoruz. Bu çalışmaların gayesi ahlak ve maneviyatı önceleyen bir nesil inşa etmektir. Erbakan Hoca’mız maneviyatçı olmamız gerektiğini her daim ifade ederdi. Bizler o büyük liderin yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

ULAŞAMADIĞIMIZ HER GENCİN VEBALİNİ OMUZLARIMIZDA HİSSEDİYORUZ

“Başkanlarımız Liselerimizdeki her gence ulaşmamız ve ilgilenmemiz gerektiğini ifade ediyorlar. Evet! Biz, ulaşamadığımız her gencin vebalini omuzlarımızda hissediyoruz. Hoca’mızın ifadesiyle Hayra motor, şerre fren olmayı asli bir vazife telakki ediyoruz. İnşaallah bu komisyon tüm birimleriyle birlikte nice nice şerlere fren olacak ve bir iyilik hareketi olarak hafızalara kazınacaktır.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.