DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AGD’NİN LİSE TEŞKİLATLARI DİVAN TOPLANTISINDA BULUŞTU

AGD’NİN LİSE TEŞKİLATLARI DİVAN TOPLANTISINDA BULUŞTU

AGD’NİN LİSE TEŞKİLATLARI DİVAN TOPLANTISINDA BULUŞTU

İlçemizdeki faaliyetlerine mutad bir şekilde devam eden Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilciliği Liseler Komisyonu, aylık divan toplantısında lise teşkilatlarıyla bir araya gelerek çalışmalarını değerlendirdi. Komisyonun yanı sıra lise okul başkanlarının ve yardımcılarının da katıldığı programa, Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi Liseler Komisyon Başkanı Fatih Kanpara da iştirak ederek divanı yönetti.

KANPARA: BU DAVADA GAYRET ETMEYE MECBURUZ.

Programda konuşan Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi Liseler Komisyon          Başkanı Fatih Kanpara, dernek faaliyetlerinin önemine değinerek: “Bugün gençliğimiz büyük bir çıkmaz içerisinde. Liseli bir genç okul müdürünü öldürerek cinayet  işliyor, bir diğeri daha geçen gün kendisini vurarak intihar ediyor. Bu elim hadiseler vicdanı ve haysiyeti olan herkesi rahatsız etmelidir. Karşılaştığımız bu tablo bizlere ağır bir sorumluluk yüklemektedir. Bizler bu sorumluluk gereği gecemizi gündüzümüze katarak mücadele etmeli ve çok çalışmalıyız. Okullarımızda ulaşmadığımız, derdimizi ve davamızı anlatmadığımız hiçbir genç kardeşimiz kalmamalı. Yoksa akıntıya kapılarak savrulan genç kardeşlerimizin hesabını Kıyamet günü veremeyiz.” dedi.

“GÖLCÜK BİZİM KALEMİZ“

Konuşmasının devamında Gölcük’teki çalışmalarda ciddi bir netice elde ettiklerini söyleyen Kanpara, şunları kaydetti. “Gölcük’ümüz kısa süre içerisinde bütün okullarında teşkilatlanmasını tamamlayarak büyük bir atılım gerçekleştirdi. Her geçen gün de genişleyen bir teşkilatımızdan söz edebiliyoruz. Cenab-ı Hak’tan niyazımız gayret eden kardeşlerimizin gayretini arttırmasıdır. İnşallah bu teşkilat sene sonuna kadar daha birçok hayırlı hizmetlere imza atacaktır.”

GÜNGÖR, “HOCAMIZIN İMANLI VE İNANÇLI GENÇLİK İDEALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Programdaki bir diğer konuşmayı da Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Liseler Komisyon Başkanı Furkan Güngör yaptı. Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın sözüne atıfta bulunan Güngör: “ Erbakan Hoca’mızın ‘Bir milletin esas gücü tankı topu tüfeği değil; imanlı ve inançlı gençliğidir’ diye hepimizin bildiği meşhur bir sözü var. Evet, Anadolu Gençlik Derneği bünyesindeki herkes, merhum Hocamızın bu idealine hizmet etmektedir. İnşallah tanktan, toptan daha üstün ve kuvvetli olan imanın sahibi bir gençlikle adil düzen inşa edilecektir” dedi. Konuşmaların akabinde lise teşkilatının komisyon üyeleri ve okul başkanları ile rapor müzakerelerine geçildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.