DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Anıtpark’ta yaz kış temizlik devam ediyor

Anıtpark’ta yaz kış temizlik devam ediyor

Gölcük’ün en çok tercih edilen ve en büyük parkı olan Anıtpark’ta yaz kış gün Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri’ne bağlı ekiplerin yaptığı temizlik ile başlıyor. Vatandaşlar bu uygulamadan çok memnunlar.

Özel araba ile temizlik yapılıyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler özel temiz arabası ile Anıtpark’ta temizlik yaparak güne başlıyor. Anıtpark’ta özellikle parkın simgesi haline gelen kuşların yapmış olduğu kirlilik temizleniyor. Geçtiğimiz günde gazetemizde yer verdiğmiiz ve vatandaşların çok kirli olduğu için şikayetçi oldukları alan özel arabalar ve ekipler tarafından ayrıntılı bir şekilde temizlendi. Gölcüklü vatandaşlar tarafından oldukça sevilen ve yaz kış demeden en çok ziyaretçi alan mekan olan Anıtpark’ta yapılan bu çalışmalar en çokta küçük çocuğu olan aileleri sevindiriyor. Vatandaşlar, ” Anıtpark bizim için çok önemli mekanlardan biri, burada vakit geçirmek bize huzur veriyor. Bizler yaz kış demeden güzel buluğumuz havalarda Anıtpark’a gelerek vakit geçirmeyi seviyoruz.  Tabi sabahları temizlik yapılması bizim için çok önemli, Anıtparkta oldukça fazla kuş var ve doğal olarak yerler çok kirleniyor. Bu nedenle Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerinin yapmış olduğu temizlik bizi oldukça mutlu ediyor. Özellikle Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi tarafında ki bölüm kuşlar tarından çok fazla kirletiliyor ve zemin çok kaygan olduğu için birçok vatandaş geçerken düşme tehlikesi geçiriyor. Biz özellikle o bölümün sık sık temizlenmesini istiyoruz. Gerekirse günde iki üç defa temizlensin. Çünkü zemin kaygan olduğu için çok tehlikeli oluyor. Anıtpark’ta zeminin her zaman temiz olması gerekiyor. Sonuçta aileler çocuklarını getiriyor oynatmaya ve yerlerin temiz olması gerekiyor ” dediler.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.