DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Ellibeş Mahalle Ziyaretlerinde Bulundu

Başkan Ellibeş Mahalle Ziyaretlerinde Bulundu

Gölcük ilçe sınırlarında bulunan birçok mahallelere ziyarette bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitler ve Piyalepaşa Mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi. Ziyaret edilen mahallelerde oldukça samimi karşılanan Başkan Ellibeş’e Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman ve Levent Değirmenci ile Daire Müdürleri eşlik etti.

Başkan Ellibeş, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada; “Yapılan çalışmaları inceleme adına başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve daire müdürlerimiz ile birlikte geziyoruz. Planlanan doğrultuda hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu tür ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Başkan Yardımcılarımız ile birlikte biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz” dedi. Mahalleleri gezerek eksiklikleri ve sıkıntıları inceleyen Başkan Ellibeş, gerekli işlemlerin gerçekleştirilmesi için talimat verdi. Mahallenin sakinlerinin taleplerine duyarsız kalmayan Başkan Ellibeş’e teşekkür eden mahalle sakinleri, “Her zaman yanımızda ve ihtiyaçlarımıza çözüm ürettiği için başkanımızdan Allah razı olsun. Belediyemizi ilgilendiren sorunlarımızı hızlı bir şekilde çözüyoruz. İlerleyen günlerde mahallemiz, daha bir güzel olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.