DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN TIP BAYRAMI ZİYARETLERİ

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN TIP BAYRAMI ZİYARETLERİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Gölcük Devlet Hastanesi, Gölcük Aile Konak Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğünü ve ilçedeki sağlık ocaklarını ziyaret ederek, doktorların ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Başkan Ellibeş, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramlarını kutladı

Başkan Ellibeş 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ilk olarak İlçe Sağlık Müdürü Sabri Medişoğlu’nu ziyaret etti. Sonrasında Yeni Mahalle Sağlık Ocağı Doktoru aynı zamanda Kent Konseyi Başkanı olan Dr. Metin Şentürk’e ziyaret gerçekleştirdi. Akabinde Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yüksel Pehlevan’ı, ve son olarak Gölcük Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus’ ziyaret ederek onların nezdinde tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramlarını kutladı.

Hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti

Başkan Ellibeş, sağlık kuruluşlarında görevli doktor ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayıp, çiçek takdim etti. Başkan Ellibeş, ziyaret sırasında hastalarla da sohbet etti ve “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum

Başkan Ellibeş, “Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, toplumun en önemli şartlarından biridir. Canımızı emanet ettiğimiz, fedakarca görev yapan hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkanımızın bizleri bu anlamlı günde ziyaret etmesinden dolayı son derece mutlu olduk

Ziyaret sırasında duygularını dile getiren Başhekim Pehlevan,” Başkanımızın bizleri bu anlamlı günde ziyaret etmesinden dolayı son derece mutlu olduk. Her zaman desteğini hissettiğimiz Başkanımız ile beraber bu ilçeye ve içerisinde yaşamlarını sürdürmekte olan vatandaşlarımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz” dedi.

Sağlık Çalışanları teşekkür etti

Ziyaretten memnun kalan sağlık çalışanları ise Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ince davranışı nedeniyle teşekkür ettiler.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.