DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN YILDIRIM ESNAF KADINLAR İLE BİRAYA GELDİ

BAŞKAN YILDIRIM ESNAF KADINLAR İLE BİRAYA GELDİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 8 Mart Dünya Kadınları gününü yaklaşık 400 Esnaf bayan ile bir arada kahvaltı yaparak kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlama programları bu gün devam etti. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 8 Mart Dünya Kadınları gününü yaklaşık 400 Esnaf bayan ile bir arada kahvaltı yaparak kutladı. Hayatımızdaki en büyük rolü oynayan kadınların gününü kutlama programını düzenleyen Karamürsel Belediyesi ve Esnaf Sanatkarlar Odası, programa gelen bayanlara Karanfil dağıtarak Dünya Kadınlar gününü kutladı. Programa Katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a eşi Tuğba Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve eşi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Aydın, eşi ve yaklaşık 400 kadın eşlik etti. Kahvaltı programında Konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; ‘’ Hayatımızda bizlerin en büyük destekçisi, arkamızı yasladığımız, her başarılı erkeğin arkasından olan sizlerin Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun. ‘’dedi.

Ardından Karamürsel yaşamının ayrıcalıkların bahseden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, konuşmasının devamında;

‘’ İstanbul’un insanlara sunduğu Rüya Dünyanın içerisinde kaybolup, uyanıldığında vakit çok geç oluyor. Keşke daha önceden burayı tanısaydık, burada yaşasaydık gibi kelimelerin sık sık duyulduğu yerdir burası. Ben bu tarz konuşmalara şahit olduğumda; İstanbul’da büyük kulelerdeki İş Adamlarının ve ya plazalarda yaşayan insanların iç dünyasına nasıl bir hayat yaşamak istedikleri sorulduğunda %80’inin yazdığı Hayat, bizlerin burada Bedava yaşadığımız Hayat’tır. Onlar bizim hayatımıza Gıpta ediyorlar. Özlüyorlar, imreniyorlar ama yaşayamıyorlar diyorum.

Taş Yerinde Ağırdır…

Taş yuvarlanmaya başladığı zaman durması kolay değildir. Yuvarlanan taş yosun tutmaz. Yosun tutmadığınız zaman, kök salamazsınız. İşte o yüzden Karamürsel’e bir kez yolu düşen kimse buradan yani HUZURUN BAŞKENTİ’nden ayrılamıyor. Bizler burada yaşamanın kıymetini çok iyi biliyoruz. Allah’a şükürler olsun ki, şuan burada sizler ile birlikte bu güzel günü kutlayarak yaşayabiliyoruz. ‘’ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.