DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAYRAM İKRAMİYESİ İSTİYORUZ

BAYRAM İKRAMİYESİ İSTİYORUZ

Emekliler hükümete seslendi

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, bu ay KPDK’ya taşınacak olan 2 bin 62 liralık ikramiyenin emeklileri oldukça mutlu edeceğini ifade etti ve yaptığı açıklamada, ‘Bayram ikramiyesi istiyoruz’ dedi.

Emekliye 2.062 TL ikramiye

2 bin 62 lira bayram ikramiyesi, bu ay KPDK’ya taşınacak. Memurlar ve memur emeklileri için anlaşma sağlanırsa, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine de ikramiye yolu açılacak.Danışma Kurulu (KPDK) toplantısına çevrildi. Bayram ikramiyesi isteyen memurların ve emeklilerin heyecanla beklediği toplantı, bu ay yapılacak. Toplantıda bayram ikramiyesinin masaya yatırılması beklenirken, memurlar ve memur emeklileri için anlaşma sağlanırsa SSK ve Bağ- Kur emeklilerine de ikramiye yolu açılacak.

Kılıç, “İkramiye gelirse bayramlarımız bayram gibi geçer”

Konu hakkında düşüncelerini aldığımız TÜED Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç, “Emeklilerin bu ikramiyeye ihtiyacı var. 2 bin 62 liralık ikramiye hepimizin yüzünü güldürür. Bizim iki bayramımız var, bu ikramiye gelirse bayramlarımız gerçekten bayram gibi geçer. Bu konuda biz emeklilerin beklentileri var. Eğer toplantı sonucunda bu karar çıkarsa ikramiyeyi Ramazan ve Kurban Bayramlarında alabileceğiz. Bu da kurban bayramında emeklilerin kurban kesebileceğini, torunlarımıza da harçlık verebilme imkanı tanıyacağını gösteriyor. İnşallah bu karar çıkar” diyerek düşüncelerini ifade etti.

İsim: Arif ÖZTOK

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.