DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BEĞENİ TOPLADILAR

BEĞENİ TOPLADILAR
04.03.2018
1.407
A+
A-

Yazar ve Şair Ayten Özmeral ve Şair Kurban Sarcan etkinlikleriyle

BEĞENİ TOPLADILAR

Gölcük Edebiyatçılar Platformu Üyelerinden Yazar ve Şair Ayten Özmeral ve Şair Kurban Sarcan dün Kavaklı Sahilinde bulunan Mini Mantı Cafe’de önemli bir etkinliğe imza attılar. Etkinliğe katılım oldukça yoğun oldu.

Katılım yoğun oldu

Gölcük’e kültürel yönden önemli fayda sağlayacak olan Gölcük Edebiyatçılar Platformu üyeleri dün önemli bir etkinlik daha gerçekleştirdi. Kurulduğu günden bugüne Gölcüklülerin dikkatini çeken ve birçok kişi tarafından beğeniyle karşılanan Platform üyeleri Yazar ve Şair Ayten Özmeral ve Şair Kurban Sarcan Mini Mantı Cafe’de söyleşi ve kitap imza günü etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi, Vatan Partisi Eski Gölcük İlçe Başkanı Gürsel Albayrak, davetliler ve Gölcük Edebiyatçılar Platformu üyeleri katılım sağladı.

Katılan herkese teşekkür ettiler

Şair Kurban Sarcan söyleşisiyle, Yazar ve Şair Ayten Özmeral kitaplarıyla büyük beğeni toplarken, etkinliğe katılım sağlayanlar etkinlikten beğeniyle ayrıldı. Özmeral ve Sarcan katılımları için Platform Üyelerine ve tüm katılanlara teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  1. KURBAN SARCAN dedi ki:

    Bizleri yalnız bırakmayan Gölcük haber gazetesi çalışan ve yöneticilerine vede kayda değer haberleri ve yazılarıyla çevre halkının beyenisini kazanan Arif bey kardeşimize çok teşekkür ederiz.