DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ

Başkan Alp, merak edilen o soruyu cevaplandırdı

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık toplantısını dün gerçekleştirdi. Başkan Alp, gündem hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Alp, yerel seçimler için şu anda belediye başkanlarının bulunduğunu belirterek, ‘Belediye Başkanımızın arkasındayız’ dedi.

Mesele tam bağımsız, güçlü Türkiye davasıdır

Başkan Alp, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Artık yeni dünya düzeni kuruluyor. Dünyada askeri, siyasi, coğrafi anlamda önemli değişikliklere şahit oluyoruz. Bu coğrafya ve bölgede Türkiyesiz olmasının imkanı yok. Bizler bunu ispat etmiş haldeyiz. Büyük devletler geçmişte ne derse o oluyordu. Artık Türkiye bir şey demeden bölgede ir şey yapamazlar. Bizim ismimiz bütün coğrafya da yer alıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Dünya 5’ten büyüktür’ sözü yeni kurulacak düzeninin anahtarıdır. Bu anahtar Türkiye’dir. Türkiye’nin koşusu engelleri aşa aşadır. Bizim hizmetlerimiz engellere takılsa da devam etmektedir. 2013 Gezi olaylarıyla başlayan o süreci hep birlikte hatırlayalım. Ondan sonraki süreçler zaten ortada. Mesele tam bağımsız güçlü Türkiye. Bizim hedefimiz tam bağımsız bir Türkiye. Bunu istemeyen küresel güçler kendi kararlarını kendi alan ülkeyi hazmedemiyorlar. Dün özgürlüğümüzü ve refahımızı, bağımsızlığımızı Çanakkale’de nasıl koruduysak bugün de sınır ötesinde o mücadeleyi veriyoruz.

Milli İttifakın önemi ortadadır

Ülkemizin bugün kurtuluş mücadelesi verdiğini ifade eden AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “Bizler bugün de bağımsızlık ve kurtuluş savaşı veriyoruz. Hani birilerinin anlamadığı milli ittifak’ın önemi de budur. Bizler birilerinin bunu anlamasını beklemiyoruz.”

Yerelde toplumun isteklerini yerine getireceğiz

Başkan Alp, yerel gündemi değerlendirerek, şu açıklamalarda bulundu: Bizler yerel de 4 yılı dolduruyoruz. Beyanname özünde yüzde 90 başarımız bulunmaktır. Bizler verdiğimiz sözlerimizin yüzde 90’ınını yerine getirdik. Önümüzde 1 senemiz var. Bizler ne söz verdiysek onu yerine getireceğiz. Toplumun beklentileri ve hayat standardı artık yükseldi. Bizler topluma yönelik istek ve talepleri yerine getirme açısından önemli çalışmalar yapacağız. Bu münasebetle 2018 eylem planımızı çıkartıyoruz. Nasıl bir Gölcük istiyorsa vatandaşlarımız onun yolunda çalışmalarla hayal edilen Gölcük’ü kuracağız” dedi.

Bizim belediye başkanımız var

Yerel seçimlerde belediye başkanlığı konusunda partimizin isimler önemli değil, hangi isimler seçimi alabilirse, bizler onunla yolumuza devam ederiz. Şu anda bizim belediye başkanımız var. Bizler aday aramıyoruz. Belediye Başkanımızın arkasındayız. Başka şeyler konuşmakta Belediye başkanımıza nezaketsizlik olur. İsimler önemli değildir, bayrağı kim üste çıkartırsa göreve onu çıkartır” diyerek açıklamalarını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.